Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Βελλιδη και Φωτάκη εξετάζουν στον Ατρόμητο.

Στον Ατρόμητο έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν, βασισμένo στη σκληρή οικονομική πολιτική που έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, στηριγμένη στα πρότυπα του financial fairplay.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Σαρλ Ιτάνζ θα αποχαιρετήσει τους Περιστεριώτες στο τέλος της σεζόν και θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα στην Τουρκία, γι΄ αυτό οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Μάρκου Βελίδη.Ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί μια λύση με μικρό ρίσκο, από τη στιγμή που οι εμφανίσεις του το αποδεικνύουν, αλλά και κασέ το οποίο δεν αποτελεί εμπόδιο για το «Αστέρι».

Ακόμα μία περίπτωση που εξετάζουν στον Ατρόμητο είναι ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να αντικαταστήσει το κενό που θα αφήσει ο Σουμπίνιο, ο οποίος είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα κάνει ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τους «κυανόλευκους» να κινηθούν για την απόκτησή του.

Εκτός από του δύο προαναφερθέντες, οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως ο Φώτης Παπουλής του οποίου το θέμα φαίνεται να έχει παγώσει μετά την απόκτηση του Ουντότζι, αλλά και του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.


πηγή: transfernews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου