Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Νταβατζή ΟΠΑΠ πάρε τα αρχίδια μας


Με σημερινή του απόφαση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απεφάνθη κατά του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ μετά την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι στοιχηματικές εταιρείες William Hill, SportingBet, Stanleybet.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε πως το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ είναι παράνομο εκτός και αν τεθούν αυστηροί όροι από την Πολιτεία για την προστασία των καταναλωτών.
Πλέον η Ελλάδα έχει δυο επιλογές:
-Αν η απελευθέρωση της αγοράς δεν φέρει το επιθυμητό επίπεδο προστασίας των καταναλωτών, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές του μονοπωλίου και να το υποβάλει σε αποτελεσματικούς και αυστηρούς ελέγχους.
-Αντιθέτως, αν το κράτος μέλος επιλέξει την ελευθέρωση της αγοράς -η οποία δεν του επιβάλλεται κατ' ανάγκην από το δίκαιο της Ένωσης- οφείλει να τηρεί τις αρχές της ίσης μεταχειρίσεως και της απαγορεύσεως των διακρίσεων λόγω ιθαγένειας, καθώς και την υποχρέωση διαφάνειας. Ως εκ τούτου, η καθιέρωση ενός συστήματος προηγούμενης διοικητικής αδειοδοτήσεως πρέπει να στηρίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια τα οποία δεν εισάγουν διακρίσεις, προκειμένου να μην είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί κατά τρόπο αυθαίρετο η εξουσία εκτιμήσεως των εθνικών αρχών.

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν επιτρέπει το αποκλειστικό δικαίωμα λειτουργίας των παιγνίων σε έναν μόνο οργανισμό εκτός και αν γίνεται με σκοπό την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, ανέφερε το δικαστήριο στην ανακοίνωσή του.

πηγή : aek365.com


ΥΓ1. Μακριά από τον κλέφτη-Νταβατζή ΟΠΑΠ , ψαχτείτε ιντερνετικά.

ΥΓ2. Άκου εκεί 10% από τα κέρδη μου. Ούτε σεντς δεν θα πάρεις από μας.


4 σχόλια:

  1. "ουτε σεντ" γιδι. baron κανε κατι με τις κακες απομιμησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μορφωμένε δεν μας είπες πως είναι το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ένα είναι σεντ τα πολλά είναι σεντς. 30 σεντς μικρότερο ποσό στο δελτίο.Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή