Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Προγνωστικά Superleague :19η Αγωνιστική

Κρίσιμη η 19η αγωνιστική της Superleague με πολλά παιχνίδια να έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο ενώ την Κυριακή ο Άρης φιλοξενείται στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει την ουραγό της βαθμολογίας Κέρκυρα, στα 2 από τα σημαντικότερα παιχνίδια.




Πανθρακικός v Ολυμπιακός: Ο πρωτοπόρος και αήττητος μέχρι τώρα Ολυμπιακός δεν νομίζω να δυσκολευτεί στην Κομοτηνή απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.Παρόλα αυτά ο Πανθρακικός έχει στην επίθεση του παίχτες που μπορούν να κάνουν την ζημία, οπότε κάτι τέτοιο θα αναζητήσουμε από αυτό το παιχνίδι. ΠΡΟΤΑΣΗ : G/G(2.20)

Πανιώνιος v Λεβαδειακός : Μετά από 6 παιχνίδια χωρίς νίκη πιστεύω πως ήρθε η ώρα για τον Πανιώνιο που αντιμετωπίζει μία σοβαρή ομάδα που προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε διπλό μέσα στη Βέροια. Δεύτερο συνεχόμενο διπλό δύσκολα να κάνεις στο ποδόσφαιρο οπότε εύκολα η δύσκολα ο Πανιώνιος θα πάρει τους 3 βαθμούς. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (2.70)

ΑΕΚ v ΟΦΗ : Ο θάνατός σου η ζωή μου αυτό το παιχνίδι.Ακόμα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ΑΕΚ που έχει την ψυχολογία με το μέρος της αφού την προηγούμενη αγωνιστική έσωσε την παρτίδα στο 96' λεπτό. Από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ που πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.Δεν με πείθει η ΑΕΚ καλύτερη ομάδα ο ΟΦΗ. ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ2 (1.95) ή Χ (3.30)

ΠΑΣ Γιάννενα v Βέροια : Με νίκη ο ΠΑΣ βλέπει play-offs με ήττα μπλέκει άσχημα.Πιστεύω θα γίνει κλειστό παιχνίδι. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.Και οι 2 ομάδες θα πάνε για το 0 πίσω και αν βγει κάτι καλό μπροστά από ατομικές ενέργειες κάποιον ποιοτικών παιχτών όπως Ντε Βισέντι για ΠΑΣ και Ολαιτάν για Βέροια αντίστοιχα. ΠΡΟΤΑΣΗ : Under 1,5 (2.30) και 0-0 σκορ (7.00)

Πλατανιάς v Αστέρας Τρίπολης : Ο Πλατανιάς εύκολα ή δύσκολα θα σωθεί φέτος ο Αστέρας αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα,αλλά εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζει . Άλλο ένα παιχνίδι που πιστεύω πως θα είναι φτωχό σε γκολ. ΠΡΟΤΑΣΗ : Under 1,5 (2.20)

ΠΑΟΚ v Ξάνθη : Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στην Τούμπα την μέτρια φέτος Ξάνθη παρόλο που είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου και υπάρχει μία μικρή κούραση. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (1.50)

Ατρόμητος v Παναθηναϊκός : Ο φετινός Παναθηναικός δεν τρομάζει καμία ομάδα και φάνηκε και την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος , όμως με τον Αναστόπουλο στον πάγκο θα πάει να κρατήσει το 0 και αν μπορέσει να κάνει γκολ το έκανε.Αυτή είναι η νοοτροπία του Αλινατόρε. ΠΡΟΤΑΣΗ : Under 2,5 (1.50)

Κέρκυρα v Αρης : Εάν χάσει η Κέρκυρα ας αρχίσει να κάνει το πλάνο της για την επόμενη σεζόν και την Football league. Το ξέρουν καλά οι Φαίακες πως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και πως είναι το πιό κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν , μέχρι το επόμενο. Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς 2 από τους καλύτερους παίχτες του (Πουλίδο,Αγκάνθο) , αφού αποβλήθηκαν στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (2.90)


ΥΓ1. Μακριά από τον κλέφτη ΟΠΑΠ , ψαχτείτε ιντερνετικά.

ΥΓ2. Όποιος παίζει ακόμα στον ΟΠΑΠ δεν ξέρει να χειρίζεται υπολογιστή ή είναι απολίτιστος ή διανοητικά καθυστερημένος.


3 σχόλια: