Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Μέγας Γκουρού Τζίτζι Μπεκάλι...


«Σαρωτικός» ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, άσκησε ισοπεδωτική κριτική στην Τσέλσι ύστερα από τη νίκη της ομάδας του με 1-0 στο Βουκουρέστι για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο εκκεντρικός Ρουμάνος τόνισε πως οι «μπλε» έπαιξαν «χωρίς ψυχή» ενώ δεν «μάσησε» τα λόγια του αναφορικά με τους Ρομάν Αμπραμόβιτς, Τζον Τέρι και Φρανκ Λάμπαρντ!


Ο Μπεκάλι είπε για τους πρωταθλητές Ευρώπης: «Δεν έχει καμία σημασία αν έχεις όλα τα δισεκατομμύρια του κόσμου. Αυτό που μετράει είναι η ψυχή. Είδατε την Τσέλσι να δημιουργεί κινδύνους; Εγω πάντως όχι. Για να δούμε τώρα μετά από 2-3 χαστούκια πόσο μάγκας είναι ο δισεκατομμυριούχος Αμπραμόβιτς», δήλωσε αρχικά ο Μπεκάλι και συνέχισε το «κρεσέντο» του.

«Εάν σκοράρουμε στο Λονδίνο, έχουμε προκριθεί. Η Τσέλσι δεν μπορεί να μας βάλει τρία γκολ, σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ αργή ομάδα. Δεν έχει καθόλου ταχύτητα. Και εφόσον δεν έχει ταχύτητα, τότε θα τους στριμώξουμε άσχημα. Αυτό κάναμε άλλωστε. Δεν ήξεραν καν που βρίσκονται. Ο Τέρι… τα είχε χαμένα, τον κατατροπώσαμε. Ο Λάμπαρντ; Δεν τον είδα μέσα στο γήπεδο. Δεν ακούμπησε καθόλου τη μπάλα. Ο Αζάρ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως έχουμε κάποια προβλήματα με την Ρεάλ και την Μπάρτσα. Ολες τις άλλες τις έχουμε για πλάκα»!


sentragoal.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου