Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Superleague 24η αγωνιστική...

Κέρκυρα - Πλατανιάς
Η Κέρκυρα θα παίξει το τελευταίο της χαρτι γιατί μετά έχει ΠΑΟ και Ολυμπιακό από τα οποία δεν περιμένει πόντο.Ανοιχτή ομάδα
και με Γκέσιο,Λεόν Κυβελίδη μπροστά ένα γκολ θα βγάλει.Ο Πλατανιάς στο κύπελλο ξεκούρασε 3 παίκτες και με τις 3 σερί νίκες είναι πιο άνετος.Βλέπω goal/goal αυτό το ματς

Πανθρακικός - Ατρόμητος
O Δερμιτζάκης έθεσε ως προτεραιότητα την σωτηρία μετά το 0-1 στη Βέροια.Ο Ατρόμητος με τα Γιάννενα ήταν εκπληκτικός και πολύ άτυχος είχε 3 δοκάρια και απίστευτες ευκαιρίες.Βλέπω την ισοπαλία να βολεύει και τους 2 γιατί ο Πάνθραξ πλησίασε την ζώνη.

Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός
Απών οι Μονιάκης και Παπάζπγλου 2 σημαντικοί παίκτες του Ο.Φ.Η. που κινδυνεύει σοβαρά με πτώση λόγω δύσκολου προγράμματος.Γεμάτο θα είναι το Γεντι Κουλέ οι παίκτες του Ο.Φ.Η θα τα παίξουν παθιασμένα και με Κάκο την κόκκινη την θεωρώ δεδομένη.Παρ όλα αυτά βλέπω ισοπαλία με πολύ ρίσκο.

Λεβαδειακός - Ξάνθη
Καλύτερη ομάδα η Λεβαδειά σώσαν και οι 2 την παρτίδα.Ο Παράσχος δήλωσε πως θέλει play offs αλλά ο Κομπότης προτιμά να κάνει δημόσιες σχέσεις γιατί του χρόνου ποτέ δεν ξες τι γίνεται. Εδώ πάμε με τον άσσο.

Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος
Χωρίς Λαζάρ Κλάους ο Π.Α.Ο.Κ και χωρίς Σάμαρη Αυλωνίτη και Ρόκα ο Πανιώνιος. Ο νέος κόουτς του Πανιωνίου θα κατεβάσει σφικτά την ομάδα του με έμφαση στον έλεγχο του κέντρου. Δεν με πείθει ότι ο Πανιώνιος θα παλέψει κάτι μέσα στην Τούμπα.Ο Π.Α.Ο.Κ. θα καλύψει το χάντικαπ του -1,5.

Γιάννενα - Τρίπολη
Πάρα πολλές οι απουσίες της Τρίπολης Περόνε , Μπαρτολίνι, Κοντοές,Κουρμπέλης οι πιο σοβαρές και Κάστελς Καλαντζής από τους αναπληρωματικούς.Τα Γιάννενα με τον άσσο δηλώνουν μάχη με τον ΠΑΟ για τα play offs και επειδή η Τρίπολη είναι στο κόλπο μέσα μην έχουμε τίποτα μιλημένο για μετά,ακραία σκέψη θα δείξει.Μεγάλος άσσος.

Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.
Και οι δύο με προβλήματα με τους προπονητές,τσακωμοί στις προπονήσεις γιατί δεν παίζουν κάποιοι και στον Παναθηνα΄ι΄κό γιατί μαλώνει με τους πάντες ο Φάμπρι.Σε αυτό το ματς δεν βλέπω τίποτα γιατί και οι 2 δεν με πείθουν αλλά πιο πιθανο βλέπω το Χ.

Βέροια-Άρης
Η μισή κατηγορία για την Βέροια όλη σχεδόν για τον Άρη.Νοκ άουτ ο Κόστλι και αμφίβολοι οι Κοέλιο και Πουλίδο και σίγουρος απών ο Αγκάνθο.Με προβλημάτισε η πώληση εισιτηρίων στον Άρη με τιμη 10 ευρώ και η παραχώρηση του 50% του γηπέδου παρά τις προτροπές των οπαδών της Βέροιας.Βλέπω νίκη βέροιας με γκολ Ολα΄ι΄τάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου