Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δώνης VS Garcia...Xαμένος ο Π.Α.Ο.Κ.

Τώρα που έφυγε ο Pablo Garcia από τον Π.Α.Ο.Κ. σειρά παίρνει η παραίτηση του Δώνη για λόγους προσωπικού, ευθυξίας και της αφόρητης πίεσης και γιούχας από τον κόσμο.Είναι η ώρα να φανούν τα αρχίδια του Σαββίδη και της παρέας του.



Το θέμα Garcia το χειρήστηκαν 100% λάθος.Φταίνε και οι 2 πλευρές περισσότερο για μένα ο Garcia που άναψε την φωτιά αλλά και η Π.Α.Ε. που το άφηνε και δεν το έκλεινε.Το ηρέμησαν πριν το Χαριλάου αλλά δεν το έλυσαν και την επόμενη φορά ήρθε το τέλος.Ήρθαν κόντρα με τους οπαδούς και έκαναν το δικό τους αλλά τώρα θέλω να τους δω πόσο θα στηρίξουν τον προπονητή σε αυτή την κρίση.Η ομάδα έγινε μπουρδέλο κανείς δεν νοιάζεται για το αγωνιστικό αλλά όλοι  ασχολούνται με τον Δώνη και τον Garcia.

Ο Πόντιος θα την δει Βαρδινογιάννης και θα ανοίξει κόντρα με τους οπαδούς ή Κόκκαλης με τις γνωστές του μεθόδους δίνοντας εργασία σε κάποιους στις επειχηρήσεις του ώστε να ΄΄ελέγχεται΄΄ η κερκίδα από δικούς του ανθρώπους.Ελπίζω να μην δω κανένα από τα 2 αλλά δύσκολα τα πράγματα.

Ο Δώνης για μένα οφείλει έξυπνα να υποβάλλει την παραίτηση του και ο Σαββίδης να μην την δεχτεί ώστε να δείξει την απόλυτη στήριξη του στο πρόσωπο του,ένα πολύ καλό επικοινωνιακό παιχνίδι.

Η συνέντευξη του Garcia δεν είχε καθόλου ζουμί.Το ξέραμε πως είσαι Π.Α.Ο.Κ. πως δεν θες το κακό του αλλά με όλα αυτά το προκάλεσες.Πέρασαν 8 μήνες και δεν άντεχε άλλους 2 τώρα που ουσιαστικά ξεκινά η σεζόν.Η έννοια δεν θέλω να κάθομαι στο συμβόλαιο μου φαίνεται λα΄ι΄κίστικη όσο δεν πάει αλλιώς ας πληρώνονταν με βάση τις συμμετοχές.Αντί για συνέντευξη μπορούσε να βγάλει ένα δελτίο τύπου αλλά ήθελε να δείξει δύναμη.

Πέρα από όλα αυτά έφυγε ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ. και ο παίχτης που συννέβαλε να γύρισει ησελίδα για μια νέα αρχή γιατί τότε ξύπνησε ο Π.Α.Ο.Κ. και όχι με τον ερχομό του Σαββίδη,αλλά δεν αποτέλεσε ποτέ σημαία γιατί στα 32 του ήταν αργά να πάρει αυτό το ρόλο.Σημαιά είναι ο Τότι στη Ρόμα και η τελευταία σημαία ήταν ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Υ.Γ1:Η Π.Α.Ε. μέσα στην φασαρία και μετά την τιμωρία ανανέωσε μούχτικα το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.Τρομερό timing συγχαρητήρια.

Y.Γ2:Ο Λίλης στην Π.Α.Ε. δεν έχει κανένα ρόλο.Δάνεια στον Βιολίδη ενώ δεν έχουμε να φάμε,φεύγει ξανάρχεται όποτε γουστάρει και δεν μίλησε ποτέ για τα ελλείματα που άφησε.

Υ.Γ3:11 Μα΄ί΄ου την ημέρα των γενεθλίων του Pablo Garcia ο Π.Α.Ο.Κ. θα παίζει πιθανόν τελικό στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό.Ο Garcia οφείλει να είναι εκεί σαν ΠΑΟΚτσής και θα είναι τεράστια η απουσία του στα αποδυτήρια σε ένα τέτοιο ματς.Είμαι σίγουρος πως αν πάμε τελικό θα εμψυχώσει τους πρώην συμπαίκτες του με τον τρόπο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου