Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τάδε έφη ο Πρόεδρος του Άρεως....

Χαρακτηρίζουν λαμόγιο εμένα, που είμαι άμισθος τους τελευταίους τρεις μήνες και οι φίλοι και οι γνωστοί μου νομίζουν ότι μπήκα στον Άρη για να τα πάρω. Δεν είμαι λαμόγιο. Εγώ παρέλαβα αυτό τον Άρη, δεν τον δημιούργησα. Έχουμε κουραστεί. Αυτό θα γίνει με σταθερή διοίκηση, η οποία θα τοποθετήσει τις δικές της θέσεις ή να έρθει ένας δυνατός ιδιοκτήτης. Παράδειγμα αποτελεί ο ΠΑΟΚ.
Ο Άρης είναι θύμα των ίδιων των Αρειανών. Δεν έχουμε διάθεση να φύγουμε με τέτοιες προϋποθέσεις. Έχουμε και μία αξιοπρέπεια. Δεν είναι τρόπος αυτός. Εγώ δεν δέχομαι τέτοια πράγματα. Σήμερα τρέχουν στα πρωτοδικεία να αποχωρήσουν μέλη της ΚΜΑ».

 Για το αν έχει γίνει κακοδιαχείριση ή κάτι μεμπτό τα προηγούμενα χρόνια: «Δεν ασχολούμαστε με τον έλεγχο. Έχουμε αναλάβει μία κατάσταση. Υπάρχουν 40 υπόλοιπα που χρωστάει η ΠΑΕ. Ένας από αυτούς είναι ο Αμορόζο με τον οποίο είμαστε στο CAS. Έβαλα και τα δικά του χρήματα που οφείλει για να γίνει το συγκεκριμένο δικαστήριο. Κάθε δεύτερη εβδομάδα έχουμε 5-6 δικαστήρια. Αντί να μας πουν ευχαριστώ, γύρισαν εναντίον μας. Λένε ότι είμαι λαμόγιο και με κατηγορούν οι “Σουπεράδες” που έχουν αποδείξει ότι είναι οι χειρότεροι οπαδοί αυτή της χώρας. Είμαστε πρώτοι στα πρόστιμα και σε άλλου τέτοιου είδους θέματα».

contra.gr

 
Υ.Γ1:Ήρθε η ώρα των μεγάλων αληθειών.
 Υ.Γ2:Ανυπομονώ για την απάντηση των χειρότερων οπάδων...Την Κυριακή οι φάπες δεν θα έχουν σταματημό.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου