Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΤΖΑΝΤΖΑΡΑ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Ερωτηματικά προκαλεί ο "πόλεμος" του Νίκου Τζαντζαρά κατά του Ιβαν Σαββίδη, πριν καν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάνει τις κινήσεις του όσον αφορά τις επιλογές στο θέμα προπονητή και μεταγραφών, με αφορμή, μάλιστα, το όνομα του Στέφενς.

Εμείς δεν υιοθετούμε αυτά που ακούγονται για τους λόγους της επίθεσης του ραδιοφωνικού παραγωγού του Metropolis, όμως αναρωτιόμαστε, γιατί τέτοιο μένος κατά του ομογενούς επιχειρηματία ο οποίος έσωσε κυριολεκτικά τον ΠΑΟΚ, από το να γίνει... ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ή Άρης...

Βγήκαν, σήμερα στην εκπομπή του, ακροατές που γνωρίζουν τον υποψήφιο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, αφού παρακολουθούσαν τη Σάλκε στη Γερμανία, να πουν τη γνώμη τους και ούτε λίγο ούτε πολύ τους... επιτέθηκε, προσπαθώντας να απαξιώσει την καριέρα και τις επιτυχίες του Ολλανδού. Μάλιστα, σε έναν ακροατή, ο Νίκος Τζαντζαράς, είπε επί λέξει: "Ε, καλά, μωρέ, επειδή πήρε δυο κύπελλα, κάνει για τον ΠΑΟΚ...;"!!!
Σημειωτέον ότι ο Στέφενς πήρε το κύπελλο UEFA με τη Σάλκε, πήρε το πρωτάθλημα Αυστρίας με τη Σάλτζμπουργκ, ενώ θήτευσε σε Αμβούργο, Χέρτα, Κολωνία...
Στη συνέχεια, ο Τζαντζαράς... όρμηξε κατά των ακροατών που είπαν πως "ο Σαββίδης βάζει τα λεφτά και αυτός θα αποφασίσει". Άρχισε να φωνάζει "τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που λέτε" και φρόντισε να τους κλείσει τη γραμμή, κάτι που συνηθίζει όταν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη από τον ίδιο! Δεν είναι, άλλωστε οι φορές που κλείνει τη γραμμή στον ακροατή και συνεχίζει να του... ρίχνει!!!
Ο Νίκος Τζαντζαράς είναι... κλασσική περίπτωση ραδιοφωνικού παραγωγού Θεσσαλονίκης στο πιο... καλλιεργημένο, αφού όπως είπαμε και σε παλιότερη ανάρτησή μας (και οι κρίνοντες, κρίνονται, Νικόλα...), έχει πολύ πλούσιο λεξιλόγιο, περισσότερες γνώσεις και είναι πιο συγκροτημένος ως νους, συγκριτικά με αντίστοιχους παραγωγούς τύπου Κόκκινου που ομιλούν κάτι μεταξύ ελληνικών και σουαχίλι.
Έτσι, ως κλασσικός ραδιοφωνικός παραγωγός Θεσσαλονίκης, έπιασε... κριτική θέση απέναντι στο νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να είναι ο Στέφενς ή ο Μαρτίνεθ ή ο Πιέλσα δεν έχει σημασία ποιος... αυτό ακριβώς σημαίνει "ραδιοφωνικός παραγωγός Θεσσαλονίκης".
Ο ΠΑΟΚ και τον... Χριστό τον ίδιο να φέρει για προπονητή, ο Τζαντζαράς και οι άλλοι, που η δουλειά τους είναι να μην κάνουν ρεπορτάζ αλλά να κριτικάρουν τους πάντες, δεν θα διστάσουν να πουν "Έλα, μωρέ, τι έκανε Αυτός... ένα θαύμα στην Κανά έκανε, σιγά τον προπονητή... Δεν νομίζω ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ..."!!!
Υπερβολή, αλλά... ρεαλιστική, γι' αυτούς τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, υπερβολή!
Αυτή είναι η ειδικότητά τους.
Και, μάλιστα, έχουν επιτυχία...

πηγή : Bombardinho thessport


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου