Κυριακή 19 Μαΐου 2013

To αντίο ενός μεγάλου

Με νίκη 3-1 επί της Μπρεστ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια το "Παρκ ντε Πρενς" ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος γνώριζε την αποθέωση από τους θεατές κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στα πόδια του.

Πέντε λεπτά χρειάστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα με την Μπρεστ. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δέχθηκε μία πάσα του Κλεμάν Σαντόμ, απέφυγε με ωραία περιστροφική κίνηση τον Τριπί Μακοντά και νίκησε τον Αλεξί Τεμπό.

Η γιορτή για την επιστροφή στο θρόνο μετά από 19 ολόκληρα χρόνια είχε ξεκινήσει και η υποβιβασμένη ομάδα της Βρετάνης δεν θα μπορούσε να αντέξει για πολύ. Στο 31ο λεπτό ο Μπλεζ Ματουιντί διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών (μετά από κόρνερ του Μπέκαμ) και στο 36ο ο Ιμπραχίμοβιτς έγραψε το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα (ο Τσάρλισον Μπένσοπ μείωσε σε 3-1 τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο), αφού είχε έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με δάκρυα στα μάτια, χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του στο 83ο λεπτό, έδωσε τη θέση του στον Εζεκίελ Λαβέτσι και το "Παρκ ντε Πρενς" σηκώθηκε στο πόδι.

πηγή:contra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου