Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο ζητιάνος της δημοσιότητας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από εκείνα τα παιδιά που ο Αντώνης Σαμαράς υποσχόταν ότι θα απελάσει από τη χώρα.

Τα περιέγραφε ως απειλή για την κοινωνική συνοχή και για το ελληνικό έθνος. Η Νέα Δημοκρατία σε κάθε ευκαιρία 
τονίζει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει και το νομό Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Κι όμως. Αύριο, ο Αντώνης Σαμαρας, ζητιανεύοντας για δημοσιότητα και επιχειρώντας να κερδίσει κάτι από τη λάμψη του Γιάννη, θα τον υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να τον συγχαρεί για την επιλογή του στο Νo15 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ρατσισμός του πρωθυπουργού μας είναι κάτι παραπάνω από χυδαίος. Δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε άσπρους ή μαύρους. Τους διαχωρίζει σε χρήσιμους κι άχρηστους για το προφίλ του. Μόνο αηδία για τα πιστεύω, μόνο απέχθεια για τον τυχοδιωκτισμό του.


http://www.parapolitiki.com


9 σχόλια:

  1. Τι μαλακίες άρθρα ανεβάζεις ρε ?Ξέρεις τι λέει το νομοσχέδιο Ραγκούση ?Ξέρεις με τι νόμο θέλει να το αλλάξει ο Σαμαράς ?Ποίος ρατσισμός του πρωθυπουργού δηλαδή ?Έλεος με της μαλακίες ...Baron μαλάκα μόνο εσύ o Di Canio και μερικά από τα αρθρά του Siciliano αξίζουν τους άλλους σουταρέ τους .Έλεος με τα αχαμπάριστα παιδάκια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχάς και μονο που λες οτι υπαρχουν άρθρα του Siciliano που αξιζουν σε αυτο το μπλογκ, εισαι φαουλ...

      Επισης, οταν διαφωνουμε με ενα αρθρο που εχει ανεβασει καποιος, το κανουμε με επιχειρηματα!!
      Δεν ρωταμε αν ξερει ο αλλος το νομο ραγκουση,ουτε αν ξερει με τι νομο θελει να τον αλλαξει ο Σαμαρας, αλλά καθομαστε και γραφουμε 6-7 σειρες που περιγραφουμε τους δυο παπαραπανω νομους και λεμε γιατι διαφωνουμε με τον αρθρογραφο!!
      Αυτο που κανεις εσυ(δηλαδη να απαντας με ερωτησεις χωρις στην ουσια να λες τιποτα),δεν βοηθαει στο να γινει χρησιμη και σοβαρη κουβεντα,το αντιθετο μαλλιστα!

      για παραδειγμα, ο νομοσ του ραγκουση ελεγε αυτο..(4 σειρες)
      ο Σαμαρας θελει να αλλαξει αυτο και αυτο(αλλεες 3-4 σειρες)
      και τελος, εγω συμφωνω με τον χι-σαμαρα- και διαφωνω με τον ψ-βαλε οποιον θελεις-.


      Εικάζω πως θα εισαι νεαρος στην ηλικια (κοντα στον Siciliano) και θα εχεις τις ιδιες ιδεολογικες αντιληψεις κι' εσυ για να κανεις το παραπανω σχολιο.

      αυτα απο μενα, sorry για το υφος, αν ειναι καπως περιεργο.


      p.s. ελπιζω η απαντηση που θα δεχτθω να ειναι πιο σοβαρη απο τις κλασσικες,τυπου, Εδω ειμαστε χειρογλικανο και μην περιμενετε να ακουσετε σοβαρες απαντησεις

      Διαγραφή
    2. Φίλε σε 3-4 σειρές δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι λέει χοντρικα αυτό που θέλει να αλλάξει ο Σαμ είναι οτι αντι για κάποιον να παίρνει χαρτιά με 5 χρόνια διαμονής που ισχύει τώρα να το κάνει 7.Ο νόμος τώρα λέει πως οποιοδήποτε παιδί κάτω των 15 μπορεί να πάρει χαρτιά και θέλει να το κάνει το παιδί να είναι τουλάχιστον 12 χρόννια στην Έλλαδα .

      Το παραπάνω αρθρό κάνει μια επίθεση στον Σαμαρά λέγοντας ότι είναι ρατσιστής με 0 στοιχεία και με απλές υποθετικές αριστερίστικες αντιλήψεις .

      Επίσης γίνεται λόγος για χρησιμότητα σε ικανούς και ανίκανους κτλπ όπως λέει το αρθρο .Δηλαδή με την επίθεση που δέχονται μετανάστες (παράνομοι και νόμιμοι) δεν είναι σωστό απο τον πρωθηπουργό να δείξει ότι είναι στο πλάι τους ?Βρήκε μια ευκαιρία και την άδραξε για να κάνει κάτι τέτοιο.

      Το άρθρο πάλι λέει πως ο Σαμ θέλει να δειχτεί στα κανάλια .Δηλαδή ο πρωθυπουργός για τον οποιόν μιλάνε 24ωρες το 24ωρό το κανάλια θέλει παραπάνω διαφήμηση .

      Ο Εxiled από κάτω κοίτα πως απάντησε .Πεσμου μετά αν είναι σοβαρός .Ο Σαμ ήθελε να τιμήσει πρόσωπο επικαιρότητας .Λες και δεν μπορεί να δημιουργήσει επικαιρότητα (Να βάλουμε τον Βορίδη να κάνει καμια δήλωση για τον Αντρέα που έχουν πρότυπο όλοι οι Αριστεροί ας πουμε και να δημιουργήσουμε σάλο σε κανάλια και μπλόγκ ) .

      Τώρα για τις πονεμένες ιστορίες .Ο ΓΑΠ εβγαίνε και έδινε επίδομα ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε οικογένειες και μετά τις έβγαζε στον Παπαδάκη να λένε πόσο καλό πρωθυπουργό είχαμε που τους σκεφτόταν (μετά απο 3-4 μήνες τον βρίζανε).

      Όσο για τον Siciliano έχω βρεί αρθρα του πολύ ενδιαφέροντα όπως με τις συράξεις στην Λιβύη η για κάποια επιστημονικά ή για το πως η Τροικα την έπεσε στον Βαρδινοjohn άδικα απλά και μόνο για να εκδικηθεί την πούτσα που ρίξαν στην Αμερική οι Βαρδινογιαννηδες .

      Για το τι ηλικία είναι αυτός δεν γνωρίζω εγώ είμαι στα 29 ίσως να είμαστε κοντινές ηλικίες .Τι ιδεολογικές αντιλήψεις έχει ο Siciliano εαν είναι Νεοφιλελευθερός τότε ναι έχουμε ίδιες ιδεολογικές αντιλήψεις .

      Ελπίζω να σε κάλυψα .

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά ξέρω γιατί παρακολουθώ αυτό το θέμα πολύ καιρό τώρα, απλά το θέμα μου είναι η χωρίς λόγο συνάντηση του Σαμαρά με τον Αντετοκούμπο. Να συναντηθεί ο Πρωθυπουργός με έναν παίχτη επειδή έγινε draft. Να έλεγα ότι κέρδισε κάποιο τίτλο ο Αντετοκούμπο να το καταλάβω, αλλά εδώ κάνει μπαμ, μαζί με τον βασιλικό να ποτιστεί και γλάστρα. Τόσο καιρό μας βρίζουν όλοι, ας κάνουμε ότι τιμούμε ένα πρόσωπο φρέσκιας επικαιρότητας, και με πονεμένη ιστορία, μπας και αλλάξει λίγο η εικόνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H υποθεση με τον Αντετοκούμπο ηταν καθαρα επικοινωνιακου χαρακτηρα. Αν επιλεγοταν πχ ο Παπας ντραφτ απο τους Λεικερς δε θα γινοταν ποτε αυτη η συναντηση. Με την ιδια λογικη ο Σαμαρας πρεπει να καλεσει και τον Παπασταθοπουλο ο οποιος μεταγγραφηκε στην δευτεραθλητρια Ευρωπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωπ ωπ σφαγη βλεπω και το ονομα μου μεσα ...Μια μικρη εισαγωγη .Στο σαιτ εχουμε κανα 3,500-4,000 αρθρα τα 700-800 ειναι δικα μου .Ο ανωνυμος ο δευτερος τα διαβασε και λεει μονο μαλακιες γραφει ο Siciliano .Τι και αν πολλα απο αυτα τα εχουν αντιγραψει και σε μεγαλυτερα σαιτ .ΤΕΣΠΑ .

    Παμε στο θεμα μας .Πρωτα απο ολα το νομοσχεδιο Ραγκουση καταργηθηκε οποτε ο Νεοφιλελες φιλος και ο Exiled ειναι ψιλο-οφσαιντ .

    Δευτερον ο Σαμεντι εξηγησε επαρκως γιατι εγινε αυτη η συναντηση .Εχει να κανει με εποικωνονιακους λογους ξεκαθαρα .

    Τριτον το αρθρο το θεωρω ακυρο απο ολες τις πλευρες εγω προσωπικα και εξηγουμε .Ο Σαμαρας εκανε οτι κανουν ολοι οι πολιτικοι οταν τους βολευει ο χρονος για να βελτιωσουν το προφιλ τους η να δειξουν ποσο σωστες ειναι οι θεσεις τους .Βλεπε ΣΥΡΙΖΑ (σκουριες) ΚΚΕ (Χαλυβουργια) Χ.Α (Βιασμος Μυρτως) και πολλα αλλα .

    Τεταρτον ενας ακομα λογος που το αρθρο ειναι ακυρο ειναι γιατι ο αρθρογραφος το εγραψε για να μας πει τι ?Οτι ο Σαμαρας το κανει για να βελτιωσει το προφιλ του ?ΟΚ Γνωστο ειναι αυτο αν το ΙQ σου ξεπερνα αυτο του Σον Πεν στην ταινιαρα Μy name is Sam το καταλαβενεις και το γνωριζεις πως γινετε στην πολιτικη σκηνη και δεν χρειαζετε να αναλωνεσε σε τζαμπα αρθρα οπως εκανε ο αρθρογραφος του Parapolitiki ουτε και να το αντιγραφεις σε ξεχωριστο μπλογκ .

    Πεμπτον το αρθρο αναφερει αυτο "Ο ρατσισμός του πρωθυπουργού μας είναι κάτι παραπάνω από χυδαίος. Δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε άσπρους ή μαύρους. Τους διαχωρίζει σε χρήσιμους κι άχρηστους για το προφίλ του."
    Δηλαδη για τον αρθρογραφο το να χωριζεις τους ανθρωπους σε χρησιμους για εσενα η οχι στην πολιτικη ειναι ρατσισμος (Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ)Εγω σε αυτο δεν βλεπω ρατσισμο αλλα σκοπιμοτητα .

    Εκτον ο Exiled λεει οτι το εκανε για να σταματησουν να τον βριζουν τοσο .Δηλαδη ο ανεργος και αυτος που του εκοψαν την συνταξη θα σταματησει να βριζει τον Σαμαρα και θα πει πως αλαξε η εικονα του γιατι τον ειδε με τον Αντεκουμπο .

    Εβδομον ειμαι 21 και Φιλελευθερος (οχι ΝΕΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείτε πως με αυτό το συμβάν οι άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι κλπ δεν θα πάψουν να φωνάζουν, και καλά θα κάνουν, απλά με το να καλείς ένα άτομο που εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει ντόρος για το θέμα εάν πρέπει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και καλά για να τον "τιμήσεις" επειδή έγινε το ψηλότερο draft για Έλληνα παίχτη, είναι άθλιο (από θέμα αιτίας της κλήσης αυτής) και το κάνει μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, όπως θα έκανε και ο κάθε πολιτικός. Ίσως να έπρεπε να αναφερθώ σε αυτό από μόνος μου και να μην αντιγράψω ένα άλλο άρθρο, αλλά τέλος πάντων. Αυτό που ήθελα να πω το είπα ίσως μέσο Λαμίας και όχι από τον σύντομο δρόμο, αλλά ελπίζω να κατάλαβαν όλοι τι θέλω να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o μεγαλυτερος αδερφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο,
    δεν εχει παιξει ποτε στις εθνικες ομαδες λογο εθνικοτητας επειδη δεν γενηθηκε στην ελλαδα,
    αλλα εχει παρει την ελληνικη παιδεια οπως εγω και ολοι εδω.

    για τον ΣΑΜ δεν λεω τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή