Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Κοιτάει και εναλλακτικές για αριστερά


Κοιτάει και εναλλακτικές για αριστεράΟ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Νάνο, ο Ισπανός θέλει να έρθει στο «τριφύλλι» αλλά η ελευθέρας του δεν ήρθε ούτε και την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ. Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα «κολλάει» και εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Στον αντίποδα, πολύ κοντά βρίσκεται ο Τζέφρι Καστιγιόν. Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να...
ξεκολλήσει το θέμα με τον Άγιαξ και ο Ολλανδός επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα.


Επαφή με τους ''κομμένους''


Από κει και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Νταμπίζας είχε μια επαφή με τους ''κομμένους'' που προπονήθηκαν στο Απήλιον. Η μετακίνηση του Σο σε ομάδα της Αραβίας φαίνεται να ''κολλάει'' ενώ κοντά στην αποχώρηση του βρίσκεται άλλος ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζεται, πιθανότατα ο Αντρέ Πίντο.
Τέλος, και όσον αφορά τον Χάρη Μαυρία θα μεταβεί στην Αγγλία, πιθανότατα την Τετάρτη για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνηση του στην Σάντερλαντ.

gazzetta.gr
 
Υ.Γ 1 Αν θέλετε Νάνο στον ΠΑΟ πάρτε τον Λάννιστερ να έχει και λεφτά .
 
Υ.Γ 2 Τον έχω δει κάνα 2-3 παιχνιδάκια τον Καστιγιόν .Νομίζω πως αν αρχίσω τώρα προετοιμασία του τρώω την θέση .
 
Υ.Γ 3 Και να φύγουν Πίντο,Σό και δεν ξέρω γω ποιος άλλος αν είναι να κερδίσει η ομάδα χρήματα καλώς να πάνε .Αν όμως τους πλερώνεις συμβόλαιο και αυτοί αράζουν στο Απήλιον και στα κολόμπαρα εκεί γύρω τότε είσαστε για φάπες .
 
Υ.Γ 4 Χάρη αλάνι μου σε πίστεψα από την πρώτη στιγμή ευχόμαι να πας καλά στο Νησί .Ίσως μια μέρα σε έναν πιο σοβαρό ΠΑΟ σε ξαναδούμε .




2 σχόλια:

  1. Για το υ.γ4 δάκρυσα.Κώτσο έπιασες τον άγγλο άσε τα σε πίστεψα και αυτά.Καλοφάγωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή