Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μερικά λόγια και προτάσεις ...

Οι πολυεθνικές εταιρίες είναι του Σατανά ρε μουνιά . Κάθε αφεντικό πρέπει να κρεμαστεί . Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Αυτά και πολλά άλλα άκουσα σε μία συζήτηση που είχα χθές με φίλο μου .

Αποφάσισα λοιπόν να γράψω αυτό το αρθρό για όλους του φίλους μου επαναστάτες που φωνάζουν πιο δυνατά από τον Στέντορα ...
   
  Πρίν από αρκετά χρόνια η ανθρωπότητα και συγκεκρίμενα το 1636-1637 μ.χ γνώρισάμε τον Καπιταλισμό . Από τότε μέχρι σήμερα το το καπιταλιστικό σύστημα έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει το ίδιο γρήγορα με την ανθρωπότητα (πολλοί ιστορικοί υποστηρίζουν πως αυτός αναπτύσει τόσο γρήγορα την ανθρωπότητα και αυτή με την σειρά της αυτόν). Το καπιταλιστικό σύστημα ήρθε με την ανάγκη που νοιώθει μέσα του ο άνθρωπος για κέρδος . Ο μέσος πολίτης πλέον έχοντας την ίδια δυνατότητα με τους πρώην αφένταδες στο κέρδος ,σκέφτηκε τρόπους και έκανε εφευρέσεις που έφεραν την ανθρωπότητα στο σήμερα. Σε ένα σήμερα με Η.Υ,λαπτοπ,κινητά,θέρμανση και πολλά άλλα . Χάρη στην δυνατότητα που πρόσφερε ο καπιταλισμός στον φτωχό να γίνει πλούσιος βάζοντας το μυαλό του να δουλέψει γνωρίσαμε όλα τα παραπάνω .Χωρίς αυτήν είναι πολύ πιθανόν να οργώναμε ακόμα χωράφια με βόδια .

  Η Σημερινή κρίση που βιώνει η Ευρώπη είναι ένα μέρος της ιστορίας του Καπιταλισμού το οποίο μας έχει κάνει να ξεχάσουμε όλα τα προηγούμενα και να δημιουργήσει πολλών λογιών επαναστάτες . 

  Οι Ελλαδίτες επαναστάτες διέρρεξαν οιονδήποτε δεσμό με το παρελθόν και έπλασαν στα δικά τους μυαλά τόπους και επαναστάτες αγνοώντας πλήρως τα στοιχεία .Έχουν για ήρωες τον Τσε ,τον Στάλιν,τον Μάο,τον Μουσόλλινι ,τον Χίτλερ και ξεχνούν το τι κακό έχουν προκαλέσει στην ανθρωπότητα αλλά και στις κοινωνίες τους .Έχουν κάνει τους υπόλοιπους Έλληνες Ερυσίχθονες και δεν τους αφήνουν να δημιούργησουν αν δεν πετύχουν την επανάσταση τους .

  Εγώ λοιπόν φίλε επαναστάτη του παγωμένου φρέντο έχω να σου κάνω μια πρόταση .Τράβα και εσύ στην Φλόριντα με τις ΟΡΔΕΣ που φεύγουν για να ζήσουν στην επαναστατική Κούβα .Πάνε στην Νότια Κορέα που ΛΙΩΝΟΥΝ στα κρυφά μοναπάτια οι άνθρωποί για να ζήσουν το όνειρο στην Βόρεια Κορέα .Εμείς δεν θέλουμε παντού στον πλανήτη μας το κόκκινο χρώμα .ΔΕΝ θέλουμε Σοσιαλισμό και αυτοδιαχείρηση .

 Venceremos που λέτε και εσείς ....


1 σχόλιο: