Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ είναι αφού....

  Σπανουδάκης Γιώργος, ο οποίος από τα δέκα του χρόνια παίζει στην Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος βρέθηκε χθες στην Τούμπα…


Ο γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, κάλεσε τον 15χρονο πλέον Γιώργο Σπανουδάκη και την οικογένειά του στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Νις. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα βρίσκεται για διακοπές εδώ στην Ελλάδα και χθες είχε την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην Τούμπα.

Λίγα χρόνια πριν σε συνέντευξή του στον σταθμό Barca TV οι μικρός ρωτήθηκε τι ομάδα είναι. Απάντησε κοφτά: «ΠΑΟΚ είμαι…». Πρόκειται για παιδί ομογενών από την Γερμανία, έναν παίκτη που μεγάλωσε στην Φρανκφούρτη και πριν πέντε χρόνια προσπαθούσαν να αποκτήσουν μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Γιουνάϊτεντ. Τότε είχε κάνει μία κρούση και ο ΠΑΟΚ, αλλά… μάταια.

Ο Σπανουδάκης υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, ζει και μεγαλώνει εκεί, πηγαίνει σχολείο και αυτή την χρονιά οι μηνιαίες αποδοχές του, φθάνουν στις 7000 ευρώ! Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ως δεκάρι ή οκτάρι... Αυτός ο παίκτης έχει επιλέξει ως ποδοσφαιρική εθνικότητα την Γερμανική, σε άλλη μία χαμένη υπόθεση για την ΕΠΟ.

Ο Πουρλιοτόπουλος εξακολουθεί να έχει επαφή και σχέση με την οικογένεια και τον μικρό Γιώργο, τον οποίο χθες κάλεσε στην Τούμπα. Είναι φανερό ότι θέλει να τον έχει από κοντά για… παν ενδεχόμενο.
  

paok24.com


Υ.Γ. Ο Σαβιόλα ήρθε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου