Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Tι παπάδες πουλάς πάλι ρε σίχαμα ...

Και ναι ρε μάγκα μου το είδα και αυτό ... ένας ρουφιάνο-δημοσιογράφος της πούτσας να κλαίει για ηθική .Αυτός που πριν κανά μήνα "έδινε" ονόματα αναρχικών μέσω του δευτερού λογαριασμού του στο Twitter τώρα το παίζει ηθικός και θιγμένος .

Αντιγράφω τι έγραψε ο τρις-καραγκιοζάς και απαντώ ...:

Αλλά αυτή η αιμοβόρα επίθεση εναντίον ενός κοριτσιού που δεν το ξέρει, δεν της έχει κάνει τίποτε, δεν έχουμε ιδέα τι Θεό πιστεύει, αλλά έχει την ατυχία να είναι παιδί ενός πολιτικού της αντιπάλου, είναι η κορυφαία στιγμή της -και η κορυφαία στιγμή της συμμορίας της. Διότι εδώ δεν μιλάμε για κακία, για μίσος, για βλακεία, για ανθρωποφαγία, για ρατσισμό. Εδώ είδαμε σε εγκάρσια τομή τη φύση των εγκεφάλων που γέννησαν την κόλαση του Νταχάου, του Άουσβιτς, των γκέτο και εξόντωσαν εκατομμύρια ανθρώπους για ένα λόγο: Γιατί είχαν την ατυχία να γεννηθούν από γονείς που οι ομοϊδεάτες της Ζαρούλια έκριναν ως κατώτερους, βρώμικους, άθλιους, εχθρούς της άριας φυλής.
Αν το καλοδεί κανείς, ακριβώς η διανοητική κόλαση ης Ζαρούλια, πολλαπλασιασμένη με τη δύναμη της εξουσίας και των όπλων, είναι που γέννησε τα θηριώδη εγκλήματα των ναζί. Η Ζαρούλια δεν δίστασε να κάνει ότι ακριβώς οι χιτλερικοί που την εμπνέουν: Να δολοφονήσει ηθικά -ευτυχώς για την ώρα μόνο αυτό μπορεί να κάνει…- ένα παιδί, μόνο και μόνο επειδή είναι παιδί κάποιου. Τόσο απλά. Και τη δυνατότητα να το κάνει αυτό μέσα στην ελληνική Βουλή, της την έδωσαν όλοι εκείνοι που ψήφισαν τη ναζιστική συμμορία για να δουν άσπρη μέρα τα παιδιά μας -ας τη χαίρονται την ηγερία του Μιχαλολιάκου τώρα, ιδιαίτερα όσοι έχουν κορίτσια. 

pravda.ruska

Δεν θυμάται ο κύριος  τι έγραφε και τί έλεγε ελάχιστους μήνες πιο πριν, μας έδειχνε στο βίντεο για την Πράβδα του αυτό εδώ .

Εδώ ρε παλιοσαλιάρη δεν κάνεις επίθεση στον  ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ που είναι και  ανήλικο ?
Εδώ ρε σίχαμα της δημοσιοκαφρίλας και του κιτρινισμού δεν κάνεις αυτό για το οποίο κατηγόρησες την γριοφασίστρο ?
Εδώ ρε βρωμιάρη δεν λες ψέματα καθώς όπως είπε το σχολείο η καθηγήτρια είχε Notifiacation απολύσεως 6 μήνες πριν από το περιστατικό που περιγράφεις στην βρωμοφύλλαδα σου ?
Τσατσοι δημοσιοκάφροι θα είμαστε μια ζωή μπροστά σας .




2 σχόλια:

  1. δεν κανει επιθεση στον γιο του σαμαρα το χω το αντιτυπο,αν το διαβασες το λεει ξεκαθαρα οτι η καθηγητρια δεν ανεφερε πουθενα στην καταγγελια που εκανε τον γιο του σαμαρα,η πλευρα του σχολειου αναφορα σε αυτο...και γενικα μια χαρα κανει την δουλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla exeis terastio adiko Siciliano!!!! den se diavazw pleon!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή