Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Όλα για το σεντόνι...

Ο ΠΑΟΚ πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στη Σάλκε και τώρα στη Τούμπα είναι 55-45 υπέρ του οι πιθανότητες.
Εκτός στην Ευρώπη λίγο η κλάνα λίγο κάτι Βιειρίνια ,Στοχ δεν χάνει η ομάδα.

Στο 1ο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός κράτησε λίγο μπάλα και προσπάθησε να βγει γρήγορα απο τις πλευρές.Μετά μέχρι το 45 οι Γερμανοί πρεσάραν δυνατά και δεν αλλάζαμε ούτε 3 πάσες μέχρι να γίνει το λάθος ή το γέμισμα από την άμυνα που φυσικά χάνονταν και εκεί η κατοχή.Το παιχνίδι παίζονταν στο μισό του ΠΑΟΚ με όλη την ομάδα να αμύνεται.Χαρακτηριστικά στο γκολ του Φαρφάν πάνω στο φορ της Σάλκε είναι ο Λόρενς  και δεν προήλθε από στημένη φάση.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα κράτησε μπάλα,φυσικά και οι Γερμανοί δεν  άντεχαν να συνεχίσουνν στον ίδιο ρυθμό και η κλάση του Στοχ βοήθησε να έρθει η ισοφάριση.Τρομερή η εμφάνιση του Μιγκέλ Βίτορ σταθερός και ψηλά και χαμηλά και έδεσε άριστα με τον Κατσουράνη που και αυτός ήταν πάρα πολυ καλός.Ο Κίτσιου πέρασε ένα εύκολο βράδυ γιατί η Σάλκε  έπαιζε κατα 99% μόνο απο την πλευρα του Λίνο με Φαρφάν και Ουτσίντα.Ο Λίνο ήταν μέτριος και σε κάποιες απομακρύνσεις του ασταθείς.Είχε απίστευτες βοήθειες από τον Στοχ που γύριζε και πολλές φορές προσπαθούσε να βγάλει την κόντρα.

Ο Λαζάρ στην πίεση της Σάλκε προσπάθησε να κρατήσει λίγο μπάλα έτρεξε πολύ αλλά μετα το 70 φαίνονταν σκασμένος χαρακτηριστική στιγμή η ανόητη κάρτα πάνω στον ουτσίντα.Ο Στέφενς έξυπνα τον πέρασε λίγο πιο μπροστά και άφησε Τζιώλη και Κάτσε πίσω με τον Αλβανό ξεκούραστο να δίνει βοήθειες παντού στα μαρκαρίσματα και να είναι άψογος.Ο Λούκας κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. είχε την κλασσική εικόνα του φιλότιμου εργάτη ποδοσφαιριστή αλλά στο συγκεκριμένο ματς όταν για 35 λεπτά παίζεις στο μισό γήπεδο τι να σου κάνει;Προσπάθησε λίγο να πρεσσάρει ψηλά αλλά έχοντας οπισθοχωρήσει ο Στοχ για να δώσει βοήθειες στο Λίνο και ο Λόρενς γύριζε να βοηθήσει στον άξονα, τζάμπα έτρεχε.

Ο Στοχ είναι ο παίχτης που κατευθείαν θυμίζει στους ΠΑΟΚτσήδες τον Βιειρίνια.Η διαφορά τους είναι πως στο γκολ ο  Πορτογάλος θα έκανε την ίδια κίνηση και θα έπιανε ένα ξερό σουτ ενώ ο Στοχ σήκωσε το κεφάλι και πλάσαρε δυνατά στην γωνία του Χίλντεμπραντ.

Εκνευριστικότατος ο ρολογάκιας που όσο έπαιξε δεν κράτησε ούτε 2 δεύτερα την μπάλα.Το μόνο καλό ήταν το φάουλ που κέρδισε στις καθυστερήσεις.3φορές σηκώθηκε σε γέμιστα από πίσω με τον στόπερ και τις 3 έκανε επιθετικό φάουλ.Γέλασαν τα τσιμέντα όταν βρέθηκε στο κέντρο η μπάλα δίπλα στην γραμμή του πλάγιου και ο Κλάους σίγουρος σηκώνει τα χέρια και δεν κάνει κίνηση έστω να καλύψει την μπάλα.Αποτέλεσμα:παίχτης της Σάλκε παίρνει την μπάλα και ο άλλος κοιτάει.

Η ομάδα κατέβηκε καλά στημένη από τον Στέφενς και παρά το κακό 1ο ημίχρονο, στο 2ο μπήκε σοβαρή συνέχισε το πλάνο της και  της βγήκε το γκολ και πήρε αυτό που ήθελε.Με Δώνη στον πάγκο το ματς θα ήταν 3-0 γιατί πάντα όταν τρώγαμε γκολ η ομάδα χάνονταν.Δεν υπήρχε πλάνο αντίδρασης παρά μόνο σπασμωδικές κινήσεις.

1η φορά ο Ιβαν μίλησε λίγο σοβαρά και δεν είπε καμμιά μαλακία για τίποτα Μεσσι και Μαραντόνα στον ΠΑΟΚ.

Τώρα η ρεβανς της Τούμπας είναι πολύ ζόρικη.Υπερτυχεροί είμαστε που λείπει ο Χουντελάαρ και ελπίζω να το δει παρέα με τον Φαρφάν στην Γερμανία.


Υ.Γ.:Δύσκολη εβδομάδα για τα Αρειανά της πόλης.Και αν γίνει το στραβό θα έχουμε πολλά εγκεφαλικά.Ο Τσαλτίδης ήδη ετοιμάζει το κείμενο που δείχνει την ευρωπα΄ι΄κή παράγκα υπέρ του ΠΑΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου