Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Προγνωστικά Superleague 2η αγωνιστική

Μετά από μια  εξαιρετική πρώτη αγωνιστική από πλευράς θεάματος και γκολ νομίζω πως θα επανέλθουμε στα Ελληνικά δεδομένα.Είχαμε πολλά μη αναμενόμενα αποτελέσματα κάτι που ελπίζουμε να αποφύγουμε αυτό το σαββατοκύριακο.Ας δούμε όμως ένα-ένα τα παιχνίδια.


ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η. : Παιχνίδι παραμονής παρόλο που είναι ακόμα πολύ νωρίς.Οι 2 ομάδες ξέρουν ότι το ματς είναι 6ποντο, και θα γίνει σφαγή.Κλειστό παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη και το πάθος και όχι σε γρήγορο ρυθμό και τακτικές. Νομίζω πως η Βέροια φέτος θα σωθεί πιό εύκολα από πέρυσι ενώ ο Ο.Φ.Η. θα παλέψει μέχρι τελευταίες αγωνιστικές. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (2.20)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. :  Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει την ψυχολογία, έχει καλύτερη ομάδα και πιστεύω στραβά κουτσά θα το βγάλει το διπλό.ο Παναιτωλικός δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις την πρώτη αγωνιστική απέναντι στα παιδάκια του Παναθηναικού. Το ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών βοηθάει προς το under 2,5. ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 (1.85)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Ο Παναθηναικός δεν θα έχει ευχάριστο σαββατόβραδο.Θα σκυλίασει ο Πανιώνιος και θα ανταμειφθεί.Προσωπικά πιστεύω πως ο Παναθηναικός δεν θα είναι στην 5άδα ούτε φέτος. ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ (3.20)

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Πολλές απουσίες και για  τις 2 ομάδες. Το κλίμα στην Ξάνθη δεν είναι καλό μετά απο τις ήττες στην έδρα της από Λίνφιλντ και Σταντάρ ενώ υπάρχει και ένας εκνευρισμός για της μεταγραφές που δεν έχουν αποδώσει ακόμη.Ο Πανθρακικός θα κλειστεί πίσω και θα πάει να κλέψει ότι μπορεί χωρίς Ντιόγκο και Σαρακατσάνο .Το under 2,5(1,44) είναι πολύ χαμηλό και τον 1(1,90) τον φοβάμαι  ΠΡΟΤΑΣΗ : Με το πιστόλι στον κρόταφο 1 αλλά NO BET από εμένα.

ΑΡΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ : Παιδική χαρά η άμυνα του Αρη νομίζω πως θα κάνει γκολ η Καλλονή που έχει καλό ρόστερ .Από εκεί και πέρα λίγο το όνομα,λίγο η έδρα το παιχνίδι το βλέπω από 1-1 εώς 2-1. ΠΡΟΤΑΣΗ :  G/G (2.10)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ : Από θετικό αποτέλεσμα προέρχονται και οι 2 ομάδες.Νομίζω πως δεν θα ανοίξει πολύ το παιχνίδι και η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα. ΠΡΟΤΑΣΗ :  under 2,5(1.50)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ  : Πολύ καλύτερη ομάδα ο Αστέρας έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε 3 φορές στο παιχνίδι τις πρεμιέρας από τον τυχερό ΠΑΣ ενώ στο παιχνίδι του Πλατανία με τη Βέροια  η άμυνα του Πλατανιά έμπαζε από παντού. Ο σοβαρός Αστέρας δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους 3 βαθμούς. ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 (2.70) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Πολύ καλός ο Ατρόμητος την Πέμπτη στο uefa, ήταν άτυχος και έχασε την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε στο ματς με την Καλλονή αλλά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο κέρδισε. Το ίδιο θα κάνει και την Κυριακή. Νομίζω πως θα δεχτεί γκολ αλλά ακόμα και να μην δεχτεί η αποψή μου για το παιχνίδι δεν αλλάζει. ΠΡΟΤΑΣΗ : Over 2,5 (1,70)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Πιστεύω πως ο Εργοτέλης θα μαζέψει περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια παρά στα εντός. Πολύ γρήγοροι στην αντεπίθεση από ότι είδα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Λεβαδειακός έχει καλύτερη ομάδα και θα τον πιστέψουμε. ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 (3.60)
 
  
  


4 σχόλια: