Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Superleague 2η Αγωνιστική...

Βρείτε το Λάθος
Λοιπόν η 1η αγωνιστική ήταν σκέτη φύρα από πλευράς αποτελεσμάτων.Δεν πληρώθηκε σίγουρα κανείς πέρα των τοκογλύφων που έπαιξαν ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ ίσως και ΠΑΟ
.Οι υπόλοιποι απλά πλήρωσαν τον μπουκ.Πάλι καλά αποφεύγω να ποντάρω πάντα την 1η αγωνιστική και αρκούμαι στο σκάουτινγκ για να πάρω μια ιδέα με τι έχω να κάνω ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα που οι περισσότερες ομάδες αλλάξαν πολλούς παίκτες.

Το πρωτάθλημα θα το διεκδικήσει ο ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ(80-20 οι πιθανότητες).Τα play offs θα έχουν Ατρόμητο,Τρίπολη,ΠΑΟ και ίσως Ξάνθη.Απο εκεί και κάτω έχουμε ΟΦΗ,Απόλλωνα.Τον Άρη τον βλέπω στην 10η θέση κοντά να εξασφαλίζει άνετη σχετικά σωτηρία όπως και τον Πλατανιά.Φαβορί για την πτώση η Βέροια ο Πανθρακικός,Πανιώνιος και ο Εργοτέλης.Θα έβαζα και τον Λεβαδειακό αλλά με τα περσινά χρωστούμενα που θα πάρει και  με τον ΙΩΑΝΝΗ θα την σώσει φέτος.Η Καλλονή θα την βγάλει και αυτή φέτος την χρονιά δεν την έχω για πτώση.

Aυτά σε γενικές γραμμές πάμε τώρα στην 2η αγωνιστική:

Bέροια  -  Ο.Φ.Η.
Αποδυναμωμένη η Βέροια φέτος καμμία σχέση με την περσινή ομάδα.Τυχερό το Χ μέσα στον Πλατανιά που αυτοκόνησε.Αντιθέτως ο Ο.Φ.Η. ενισχύθηκε, ήταν πολύ άτυχος με τον Πανιώνιο και είναι μια χαρά ομάδα.Είδα το ματς με τον Πανιώνιο,και μου άρεσε πολυ.Έπαθα πλάκα με τον Γκαλέτι που περίμενα να δω έναν παλαίμαχο νεφροπαθή και ο τύπος ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα.Μάλλον δεν θα ξεκινήσει ο Περογαμβράκης αλλά ο φετινός Ο.Φ.Η. έχει παίκτες να τον αντικαταστήσει.Θα πάω με το διπλό draw no bet.


Παναιτωλικός  -  Π.Α.Ο.Κ.
Ο Παναιτωλικός έχει ένα κάρο απουσίες(πολλές από αυτές σημαντικές) και σε συνδιασμό με το ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών θα πάω με τον Π.Α.Ο.Κ.Απουσιάζει ο Κατσουράνης και θα παίξει ο Λόπεθ με τον Βίτορ.Τραυματίστηκε και ο Λίνο και θα παίξει ο Σκόνδρας αριστερά.Πιστεύω θα βρει τρόπο να βγάλει το γκολ ο  Στέφενς και να διαχειριστεί κούραση και να κρατήσει δυνάμεις για το ματς με την Σάλκε.0-1 με 0-2 το βλέπω ,ελπίζω ο Λόπεθ να μην μου χαλάσει το 0 πίσω..


Νέος Πανιώνιος   -   ΠΑΟ
O ΠΑΟ βάζοντας το γκολ από το 1΄ πέρασε εύκολα.Θα βγάλω καλύτερα συμπεράσματα όταν τον δω να μην του βγαίνει το ματς και το πως θα διαχειριστεί την πίεση ο Αναστασίου με τους πιτσιρικάδες.Τον Πανιώνιο τον έχω να χαροπαλεύει,πήρε μεγάλο Χ σε μία ζόρικη έδρα.Θα πάω με το διπλό μη πιστεύοντας καθόλου στον Πανιώνιο.


Ξάνθη  -  Πανθρακικός
Εδώ βλέπω Ξάνθη και είναι για μένα το σημείο της αγωνιστικής.Καλύτερο ρόστερ περισσότερα επίσημα στα πόδια.Αντίθετα,ο Πανθρακικός έχασε όλους τους παίκτες βαρόμετρο και τον προπονητή του από περυσι.ΑΣΣΑΡΟΣ.


Γιάννενα  -  Απόλλων
Τα Γιάννενα έχασαν Ντε Βινσέντι πήραν αυτόν τον Τσάβες και φέτος θα θα είναι πάνω από την μέση αλλά ως εκεί μακριά από τα play offs.Λίγο παρακάτω βαθμολογικά βλέπω τον Απόλλωνα που έχει καλούτσικη ομάδα.Θα πάω με την εμπειρία και την έδρα.Ασσος λοιπόν και το under.


Άρης  -  Καλλονή
Ο Άρης μέσα στον Απόλλωνα ήταν μία απογοήτευση.Η 4αδα της άμυνας ένα δράμα όπως και ο Ίμπε(ο μοναδικός στο σύμπαν μαύρος εξτρέμ που γυρνούσε και έδινε συνέχεια βοήθειες στο μπακ του,αλλά μόνο αυτό).Ο Χατζηνικολάου στον Ηρακλή και στον Άρη παρουσιάζει ομάδες χωρίς συνοχή και πλάνο.Λες και δεν έχουν δουλέψει ποτέ μαζί αυτοί οι παίκτες.Η Καλλονή στο ΟΑΚΑ έπαιζε πίσω και έψαχνε την κόντρα αλλά οταν την έβρισκε σε καθαρά φάουλ το κοράκι έδειχνε παίζεται.Πιστεύω πολύ το 0-1 γκολ.


Πλατανιάς  -  Τρίπολη
O Πλατανιάς πέταξε 2 βαθμούς με την Βέροια ανόητα.Διαθέτει καλή μεσοεπιθετική γραμμή από άμυνα τίποτα το σπουδαίο.Η Τρίπολη έχασε τρομερές μονάδες αλλά δεν την φοβάμαι καλοί θα βγουν οι Λατίνοι της όπως πάντα.Βλέπω να βγαίνει το GOAL/GOAL.

Ο.Σ.Φ.Π.  -  Ατρόμητος 
Ο Ατρόμητος μου άρεσε στο 1ο ημίχρονο με την Άλκμααρ αλλά αποκλείστηκε εντός έδρας σε μία κλήρωση που είχε 50-50 πιθανότητες για εμένα.Με τον Εργοτέλη έφαγε 2 γκολ απο τυχερές κόντρες και έτσι έχασε την νίκη.Ο Μυταράς μπροστά δείχνει πόσο παιχταράς είναι και πόσο πολύ θα βοηθήσει φέτος.Μου άρεσε και η προσθήκη Ούμπιντες.Toν Παράσχο τον θεωρώ έναν κακό προπονητή και πιστεύω δεν είναι για Ατρόμητο.Από την άλλη ο ΟΣΦΠ δεν πείθει αλλά και φέτος πολύ πιθανόν να πάρει τον τίτλο.Το κενό του Τζιμπούρ δεν καλύφθηκε και να δούμε πως θα αναπληρώσει τα γκολ του και την συμμετοχή του,ενώ o Μίτσελ είναι τραγωδία.Θα πάω με το under εδώ.

Eργοτέλης  -  Λεβαδειακός 
Το απόλυτο χάος εδώ.Τί να γράψω;Απο ένστικτο βλέπω ότι δεν χάνει ο Eργοτέλης.Σκορ 0-0 ή 1-0. 


3 σχόλια: