Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Νεκρός ο 34χρόνος τραγουδιστής που μαχαίρωσαν επαγγελματίες τραμπούκοι στο Κερατσίνι

Τον μαχαίρωσαν στη καρδιά..Ξεψύχησε στο Κρατικό Νίκαιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είναι Έλληνας 34 ετών.Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 00.10...

Οι αστυνομικοί οδήγησαν στο τοπικό Α.Τ. έναν άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Το όνομα του θύματος είναι Παυλος Φύσσας ή Killah P.. είναι γνωστός όχι μόνο για την αντιφασιστική και κοινωνική του δράση στην περιοχή..αλλά και για την μουσική του.


Το θύμα-Παυλος Φύσσας ή Killah P



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής και παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ακολούθησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένταση για το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια φαίνεται ότι υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.
Το θύμα μετά την λήξη του αγώνα έφυγε για το σπίτι του και καθώς έφτανε προς αυτό,του είχαν στήσει ενέδρα περίπου 15 άτομα.Εκεί έγινε και η αποτρόπαια δολοφονία.

Αυτόπτης μάρτυρα λέει τα εξής:

Γύρω στις 12 ομάδα περίπου 15-20 ατόμων με μαύρες μπλούζες - παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν αναγνωρίστηκε από την ομάδα ατόμων..τότε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου "τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά" κλπ.

Αμέσως κυνήγησαν το θύμα και την παρέα του ανεβαίνοντας την Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση την Γρ. Λαμπράκη. Κάποια στιγμή απο κάποιο στενό βγήκαν άλλα 10 άτομα και περικύκλωσαν το θύμα και τα άλλα τρια άτομα που ήταν μαζί του. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά.

Κάποιοι λένε οτι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ήταν πολύ κοντά στο περιστατικό συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί..Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τις πρώτες πρωινές ώρες υπέκυψε στα τραύματά του.


eglimatikotita.gr

Δε γίνεται ρε φίλε χάνονται ζωές για τις ομάδες, τις Χρυσές Αυγές, τα ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΥΡΙΖΑ. Αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή. Όρθια ζώα όλοι τους. 

Φάγαν το παιδί μπαμπέσικα. Τώρα και οι άλλοι θα φάνε έναν από κείνους για αντίποινα. Έτσι παν αυτά.

Δέκα τραμπούκοι και ψευτόμαγκες που στο ένας μ έναν φοβούνται και την παντόφλα της γυναίκας τους. Και δε με νοιάζει από ποιο χώρο προέρχονται. Αν και δε χρειάζεται να φέρω τον Πουαρό για να μάθω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...


2 σχόλια:

  1. Βασικά ας συμφωνήσουμε σε μερικές ανθρώπινες αξίες πρώτα και μετά βλέπουμε που διαφωνούμε πολιτικά. Γιατί εδώ ουτε αυτό δεν κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpatsoi kai fasistakia ta kanane plakakia.... gia alli mia fora!!! krima to paidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή