Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ιβάν και οι άλλοι

Έγινε λοιπόν και η χθεσινή εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονία Παλλάς.  Πολλές εξαγγελίες, σχέδια, βίντεο, 5ετές πλάνο και 80 εκ. Ευρώ. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά. Θα είναι τεράστιο βήμα για τον ΠΑΟΚ. Λέω μακάρι, γιατί στην Ελλάδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ έχουμε ακούσει πολλά και καλά είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.
Αλλού όμως θέλω να εστιάσω. Στην παρουσία των βουλευτών, δημάρχων, περιφερειαρχών και κάθε λογής πολιτικών. Έκατσαν, άκουσαν με προσοχή, έκαναν ερωτήσεις, έδειξαν ενδιαφέρον.

Δακρύσαμε..
Κάποιοι από αυτούς προχθές ίσως και να μην ήξεραν που είναι η έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά χθες ξαφνικά  αγάπησαν την ομάδα.
Είναι όλοι αυτοί που για να πάρουν μερικές ψήφους παραπάνω θα έκαναν τα πάντα, θα πουλούσαν ακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο.
Είναι αυτοί που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για τα προβλήματα όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως  της χώρας και την οδήγησαν σ αυτή την κατάντια.
Αλήθεια, το μόνο συναίσθημα που προκαλούν είναι αηδία!
Αν θέλει ο Σαββίδης να γίνει η ρύθμιση των χρεών και  να πληρώσει μόνο 11 εκ. Ευρώ πρέπει να παλέψει και να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις. Να το παλέψει μόνος του, χωρίς να περιμένει βοήθεια!

ΥΓ. Μοναδική εξαίρεση κατά την άποψή μου ο αρειανός Μπουτάρης.  Απλός, λογικός και χαμηλών τόνων.

ΥΓ 2 Ας μου εξηγήσει κάποιος τι δουλειά είχε ο Λευτέρης Πανταζής στη χθεσινή εκδήλωση.


ΥΓ 3 Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης πού το πάει?  Είναι απλά ένας μεγάλος αγνός Παοκτσής? Θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας? Θέλει να εμπλακεί στην πολιτική με άρμα τον ΠΑΟΚ?  Ίδωμεν..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου