Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ερυθρόλευκο χαρέμι διασκέδασε Άραβα μεγιστάνα .

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν είχε τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του αποκάλυψε πως έπαθε… πλάκα με την ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με τον κόσμο του Ολυμπιακού...

Ο Νασέρ αλ Κελαΐφι μίλησε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον αγώνα των δυο ομάδων για την πρεμιέρα του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης», και εξομολογήθηκε πως δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκταση η νίκη της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο παράγοντες, στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που έχουν αναπτύξει οι δυο σύλλογοι, τα είπαν για αρκετή ώρα και σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να αστειεύεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για τον τρόπο που πέτυχε τρια γκολ από ισάριθμα κόρνερ η ομάδα του.
Από εκεί και πέρα, το «αφεντικό» των Γάλλων τόνισε σε αυτό των Πειραιωτών πως έμεινε έκπληκτος από την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο Φάληρο. Ο Κελαΐφι ήταν εντυπωσιασμένος από τον κόσμο και έλεγε χαρακτηριστικά πως «κέρδισαν τον σεβασμό μου. Δεν έχω δει ποτέ μου τόσο παθιασμένο κοινό και τόσο καυτή ατμόσφαιρα».
onsports.gr
Πριν λίγο καιρό έκανα ένα τηλεφώνημα σε Call Girl .Καλή τιμή ήρθε και μύριζε υπέροχα είχε ενα απίστευτο ξυρισμένο μουνάκι βυζάρες κολάρα .Μόλις τελιέωσε το 2ώρο της εργασίας της με ρώτησε πως της φάνηκα . ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ της απάντησα .Το ίδιο έκανε και ο Πακιστανός με τον κόσμο του θρύνου και το κάναν θέμα οι Τρουμπιότες .
Υ.Γ Εκτός από την καυτή ατμόσφαιρα για πες μας τί άλλο σου άρεσε .Ο Χιμπατζής με το μικροφωνάκι είναι ωραίος .
Υ.Γ 2 Εκτός από τον σεβασμό σου κέρδισαν και το σπέρμα σου .
Υ.Γ 3 Μαλάκα μυτόγκα παλιο-Τιτίκα σε έπαιξα και anytime .Ούτε καν ντουζ έκανες με την μια Πλούταρχο .
Υ.Γ 4 Λίγο ακόμα προπόνηση θέλει ο Γαύρος στα ΣΤΗΜΕΝΑ .
Υ.Γ 5 Η λ(Εφτα) χθές δεν ακούστηκε να γιουχάρει καθόλου μάλλον ήταν καλό το κούτρα γεύμα στα γύρο σουβλατζίδικα .


5 σχόλια:

  1. αλλο πραγμα να διασκεδαζεις αραβα μεγιστανα και αλλο νορβηγους ψαραδες....α και σλοβενους γυφτους...περασμενα μεγαλεια...τωρα ελλαδα και twitter...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι 7ος στην Έλλαδα εσύ διορισμένε πρωταθλητή κάθε χρόνο φάπ φάπ φάπ .

      Διαγραφή
  2. mono olumpiakara..i kaluteri ntopa gia ekspermatwsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λησμονεις την 2η θεση...σε καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lismonw proedro opws sto mpasket gia ta petrina xronia 2...to sequel

    ΑπάντησηΔιαγραφή