Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η μόδα σιγά σιγά λαμβάνει τέλος...

Σήμερα η Χ.Α. δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα στην εικόνα της και στους ψήφους της.Έχασε την εικόνα του προστάτη του Έλληνα πολίτη.


.Προσωπικά είχα μια αδιάφορη άποψη για την Χ.Α. και είμαι ενάντια σε όσους ήθελαν να την θέσουν εκτός βουλής εφόσον δημοκρατικά μπήκε στην Βουλή.Οι επικοινωνιολόγοι της και τα αρχηγικά της μέλη χειρίστικαν την πολιτική και κοινωνικοοικονομική κατάσταση με άριστο και ιδιοφυές τρόπο και έκαναν το 0,5%   7%.Σε περιοχές που υπήρχε πρόβλημα όντως βοήθησε και πρόσφερε και συσίτια αλλά αυτά όλα δεν σε δίνουν το δικαίωμα να αφαιρείς μια ζωή.Το γράφω αυτό γιατί το όλο σκηνικό αν και μεμωνομένο ξεκίνησε από την αναφορά της Χ.Α. στο μαγαζί που ήταν τα άτομα που εμπλέκονται.

Έκανε ένα τεράστιο άνοιγμα να προσελκύσει και εν τέλει να στρατολογήσει κόσμο στις διάφορες τοπικές οργανώσεις και ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα,οπού το πρόβλημα με τους μετανάστες είναι πολύ πιο εμφανές.Πολλά άτομα γράφτηκαν στην Χ.Α. απλά γιατί την μόστρα,την και καλά μαγκιά και την εναντίωση στο σύστημα που έπρεπε να χτυπηθεί.Έτσι έβαζε οποιονδήποτε πληρούσε τα σωματικά προσόντα και τον φανατισμό χωρίς να ξέρει τι ρόλο βαράει απλά ήταν ένα μέλος ακόμα.Έτσι τους φανάτιζαν, τους δημιουργούσαν εχθρούς   και αυτό μετά δεν ελέγχεται εύκολα προκύπτωντας συνέπειες όπως η σημερινή εν ψυχρώ δολοφονία.Εδώ οι πανέξυπνοι επικοινωνιολόγοι έχασαν την μπάλα και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τον πολυπληθή λαό που έγιναν μέλη.

Πλέον ο πατριωτικός σύνδεσμος δημιουργεί διχασμό μέσα στην Ελληνική κοινωνία.Γυρίζουμε 40-50 χρόνια πίσω μιλώντας για διαχωρισμό Δεξιών - Αριστερών σε μια χώρα που αυτός ο διαχωρισμός και φανατισμός εκατέρωθεν την έκανε να έρμαιο των πολιτικών ληστών που κορόιδευαν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του και συνέχιζε να ψηφίζει με ανόητα κριτήρια και συμφεροντολογικά(να μην ξεχνιώμαστε).

Το να χτυπάς και να απειλείς κάποιον γιατί δεν έχει τις δικές σου απόψεις ή έχει τζίβες και ντύνεται διαφορετικά το θεωρώ άρρωστο.Tώρα πιθανόν να μπούμε σε έναν φαύλο κύκλο αντίποινων μεταξύ Ελλήνων.Αυτό είναι το χειρότερο για μένα.O μέσος πολίτης βλέποντας αυτά νιώθει ένα φόβο απέναντι στην Χ.Α.Έχει προηγηθεί και η ανακοίνωση ενάντια σεμεγάλη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που ήταν εντελώς άστοχη.Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ηγεσίας αυτά τα λάθη.Όλα αυτά θα πονέσουν την Χ.Α. σε ψήφους και θα φανεί στα επόμενα γκάλοπ.

Τα ΜΜΕ που είναι ότι πιο βρώμικο υπάρχει σε αυτό το τόπο τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα έχουν μπόλικο υλικό με όλο το θέμα.Φυσικά όταν βγήκε η Χ.Α. και γονάτισαν στην είσοδο του Μιχαλολιάκου στην Βουλή και μετά το σκηνικό Κασιδιάρη- Κανέλλη-Δούρου έλεγαν δεν θα καλέσουν εκπρόσωπο της σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά καθημερινά ασχολούνται μαζί της με 3-4 ρεπορτάζ.Μπρος στο χρήμα και την τηλεθέαση δεν υπάρχει η αξιοπρέπεια τους.Εδώ έφαγαν τον παπά της Χ.Α. γιατί ήξερε πως τα μέλη της στερούνται ικανότητας λόγου και ψυχραιμίας και θα είχαν πρόβλημα αν καθόντουσαν σε ένα τραπέζι διαλόγου.Τους έθεσε μόνη της εκτός των εκπομπών πουλημένων δημοσιογράφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου