Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Λάσπη στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. από την Χ.Α.

http://www.gazzetta.gr/football/article/539473/hrysi-aygi-enantion-thyras-4

Η 2η ενασχόληση της Χρυσής Αυγής με τον Π.Α.Ο.Κ. και η επίθεση της σε μεγάλο μέρος του οπαδικού του κινήματος είναι τεράστια μαλακία πιστεύω.Επιτίθεται σε έναν σύνδεσμο γνωστό για τα αριστερά του φρονήματα και απόψεις.

Με εκνευρίζει που ένα κόμμα ασχολείται
με τα εσωτερικά της ομάδας με σκοπό την ψηφοθηρία.Έβγαλαν την ανακοίνωση αφού είχαν πάρει ιδέα από τα ραδιόφωνα της πόλης, την εναντίωση του λαού της ομάδας στην ενέργεια του παίχτη.Πλέον στις πλάτες του Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα κάνει πολιτικά παιγνίδια. Μπορούσαν απλά να αναφέρουν το γεγονός, να καταδείξουν τι πως ο UCK αλλά μέχρι εκεί.Υποδείξεις στον ΠΑΟΚ και τον λαό του;Ποιοι είναι αυτοί;Οι οπαδοί που αφιερώνουν χρόνο, χρήμα και οτιδίποτε άλλο, σαν κομμάτι του ΠΑΟΚ και πελάτες της ΠΑΕ μπορούν να έχουν την οποιαδήποτε άποψη τους. ΟΧΙ όμως άτομα που υπογράφουν ως Χ.Α,ακόμα και αν είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γιατί προτειμούν την κομματική τους ιδιότητα.

Βρίσκω λάθη και στις 2 ανακοινώσεις.Όσον αφορά στην 4 οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες είναι πρόσφυγες και όχι μετανάστες. Oρίστε και ο ορισμός της λέξης.:πρόσφυγας ο [prósfiγas] Ο5 : αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα ή στη χώρα της εθνικής του προέλευσης

Η Χ.Α αναφέρει πως οι πρόσφυγες έτυχαν σωστή αντιμετώπιση από τους ήδη εγκατεστημένους Έλληνες. Απίστευτα ανακριβείς δήλωση γιατί η μεταχείρηση που έλαβαν ήταν πάρα πολύ άσχημη,έως εχθρική. Τους εκμεταλλευόντουσαν για ένα κομμάτι ψωμί και μόνο ισότητα δεν βρήκαν ακόμα και από το ίδιο το κράτος. Θεωρώ απίστευτα προσβλητικό προς όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αναφέρουν ότι τα μέλη της 4 βάζουν πιο πάνω τα φράγκα από την ιστορία του ΠΑΟΚ. Αν είχαν ιδέα τους αγώνες και τις συνεχείς παρουσίες της 4 στα παιγνίδια και σε ότι σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ θα το βούλωναν μια και καλή. Έζησα να δω ένα κόμμα να λέει σε σύνδεσμο πως βάζει πάνω από την ομάδα και την ιστορία της τα φράγκα. Θα στεναχωρεθείται όταν δείτε πως μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων σας δούλεψε καλά το σύστημα ρουσφέτι του δικομματισμού και ψήφιζε βάση συμφερόντων.Επειδή  έχει τύχει να βρεθώ και να γνωρίζω κάποια πράγματα για την 4 προκαλώ οποιον θέλει να μου βρει ένα άτομο που είναι μέλος της για τα φράγκα.

Προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ με δηλώσεις τότε με τον Άρη  τις αρπάξατε από άλλους συνδέσμους και τέτοια.Πάντα υπήρχαν προβλήματα μεταξύ συνδέσμων αλλά αυτό δεν είναι θέμα της Χ.Α. Για μένα οι ανακοινώσεις της έβλαψαν τον ΠΑΟΚ και το σχετικά καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και αναστάτωσαν την ομάδα περισσότερο από την μαλακία του Κάτσε.

Μάλλον οι τόσο καλοί και πανέξυπνοι επικοινωνιολόγοι της Χ.Α. δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και αγάπη για ομάδα και επιτέθηκαν σε οπαδούς Ελληνικής ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου