Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Eκτιμήσεις Superleague 4η αγωνιστική....

Με 3 αγωνιστικές πλέον στην πλάτη έχουμε μια εικόνα πλέον των ομάδων.Κουμαρικά μέχρι στιγμής υπήρξαν πολλά στραβά αποτελέσματα.Επιτέλους πέρασε αυτή η εβδομάδα
με τις εθνικές που στοιχηματικά ήταν ανάλατη και το μόνο που κρατάω είναι η ματσάρα Σερβία - Κροατία που ήταν αίμα και άμμος κυριολεκτικά.Θα ήταν όντως άδικο να περάσει η Ελλάδα την Βοσνία και να πάμε εμείς απευθείας στο Μουντιάλ.


Πάμε τώρα στο ματσάκια:



Παναιτωλικός - Εργοτέλης

Προσωπικά παρά την πολύ καλή του πορεία αρχικά δεν πιστεύω τον Εργοτέλη και ήρθε η στιγμή να κάνει την πρώτη του ήττα.Ομάδα που δεν κλείνεται και με κακό προπονητή, στην Ξάνθη δεν έχασε λόγω ανικανότητας του αντιπάλου και το Χ στο 
Περιστέρι ήρθε με 2 γκολ από κόντρες.Ο Παναιτωλικός στο 1ο εντός με κόσμο και με καλούτσικο ρόστερ θα το πάρει το ματς πιστεύω.Για μένα είναι πολύ καλή η απόδοση του 2,10 και θα την τιμήσω.
Βέροια - ΠΑΟΚ

Ή τώρα ή ποτέ.Ο ΠΑΟΚ γκέλαρε στο Αγρίνιο αν χάσει και βαθμούς στο 2ο εκτός έδρας ματς, σε ένα γήπεδο με σχεδόν μόνο φιλάθλους του θα ήταν καταστροφή.Στην αποστολή και ο Γκαρσία που πιθανόν να ντεμπουτάρει φέτος έστω και σαν αλλαγή.Όταν μιλάς για πρωτάθλημα αυτά τα ματς τα σκοτώνεις.Θα πάω με το διπλό στο 1,7 εδώ και το θεωρώ πολύ καλή δυάδα με τον Παναιτωλικό.Αν είχα δει και λίγο αυτόν τον καινούργιο Ολλανδό προπονητή της Βέροιας ίσως έλεγα και το οver,oλλανδός vs ολλανδό καταλαβαίνετε.

ΦΠ - Ξάνθη

Ξεκινάει το CH.L. για τον Ολυμπιακό την Τρίτη και ο Μίτσελ ξεκουράζει κάποιους παίκτες,όπως ο Κάμπελ και ο Σιόβας.Είδα 90λεπτο την Ξάνθη με τον Εργοτέλη εντός.Αν ο Καραγεωργίου είχε ένα μέτριο φορ θα ήταν 2-0 στο 30 αλλά ο Σολάρι ήταν τραγωδία,κάκιστος στην θέση αυτή.Βλέπω το  χάντικαπ του -1,5 να βγαίνει και μου αρέσουν σαν σκορ το 2-0, 3-0.

Άρης - Λεβαδειακός

0 πόντους ο Άρης, 1 πόντο ο Ιωάννης.Είναι απο τα ματς που δεν θα το χάσω με τίποτα.Η αλλαγή προπονητή και οι 2 εβδομάδες κενό έκαναν μεγάλο καλό στον Άρη και θα πάω στον άσσο του 0.5-0.Λίγο η ψυχολογία που ανέβηκε,λίγο ο κόσμος και ο Λεβαδειακός που δεν πείθει θα το φάει το ματς.Το 2,40 είναι καλή απόδοση.

Απόλλων - Καλλονή

Ο Απόλλων  είναι ομάδα που θα ποντάρει πολλά στην έδρα της για την παραμονή.Η Καλλονή έχει ξεκινήσει πολύ καλά μέχρι στιγμής με αμυντικογενές σχήμα,ψάχνει την κόντρα και με τον Σιδεράκη στο τέρμα φορμαρισμένο.Το ματς είναι under με πολύ πιθανή την ισοπαλία.

ΟΦΗ - Τρίπολη
 Η Τρίπολη δεν είναι η περσινή πολύ καλή ομάδα και φυσικά ο ΟΦΗ φέτος είναι καλύτερος και τον αδικεί η βαθμολογία.Βλέπω πολύ το over 1,5 goal του ΟΦΗ στα 3,4 φράγκα.


Πανιώνιος - Πανθρακικός 
Δείγματα δουλεμένης ομάδας  ο Πανιώνιος και με πολύ καλές μονάδες(Κολοβός,Αραβίδης).Ο Πανθρακικός μια ομάδα καινούργια για την οποία δεν έχω ακόμα καλή εικόνα αλλά δεν την πολυπιστεύω.Με τις εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟ αλλά και ΠΑΟΚ(τον αδικεί το σκορ εδώ,μέχρι το 1-0 δεν απείλυσε καθόλου ο ΠΑΟΚ και το κοράκι τραγικό χάλασε το ματς) με πείθει να εμπιστευτώ τον άσσο του 2,25.

Πλατανιάς - ΠΑΟ
Ζόρικο ματς.Ο Παναθηνα΄ι΄κός δεν πατάει καλά σαν ομάδα και μάλλον ο Αναστασίου μετράει μέρες για να την κάνει αν στραβώσει και άλλο αποτέλεσμα.Ο Πλατανιάς με 3 σερί Χ και έχοντας φάει 2 φορές γκολ ενώ ο αντίπαλος ήταν με 10  δεν με πείθει.Θα πάω με το G/G εδώ και επειδή ο μπουκ αντί για μοιρασμένες τις αποδόσεις έχει φαβορί τον ΠΑΟ, αξίζει και το 2,1 του άσσου dnb.


Γιάννενα - Ατρόμητος
Πολύ καλή ομάδα ο Ατρόμητος που ανέβηκε επίπεδο με τον Παπαδόπουλο φορ.Παίζει σίγουρα το 3ο καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.Τα Γιάννενα πήραν τώρα τον Ντε Βινσέντι πίσω και αυτό θα τα ανεβάσει.Θα ποντάρω στον Ατρόμητο γιατί βλέπω πως είναι ένα σκαλί πιο πάνω σαν ομάδα.Άρα διπλό και σε ένα σύστημα χωράει το 2/οver στα 5 φράγκα.

 Υ.Γ.:Κροατία - Ιταλία στο Ευρωμπάσεκτ δίνει 2 φράγκα την νίκη του Ιταλού.Θα τον φάω τον μπουκ.

Y.Γ1.:Μου είναι αδιανόητο άνθρωπος που ασχολείται με στοίχημα και γράφει σε εφημερίδα να δίνει σε 3-4-5 δελτίο διπλή ευκαιρία πληρωμένη σε ματς του 1,75 του άσσου.(Βγήκε και διπλό).Πόνταρε στο Χ ρε clown σύστημα παίζεις.Κάτω από 2φραγκο σε σύστημα δεν υπάρχει, μόνο ένα στάνταρ αν βάλεις και όλα τα άλλα είναι ψηλές αποδόσεις με ημίχρονα τελικά και έτσι.







3 σχόλια:

  1. Δινει 1Χ σε σύστημα με σετ αποδοσεων 1,75-3,00-4,00 και θεωρείται κι απ' τα ονοματα στο στοιχημα ο αρχικλοουν. Βρε δε πα να κανει καμια δουλεια λεω γω το ταγαρι. Κι αυτος κι ο αλλος καραφλας πρεπει μια μερα να φανε κλωτσιες απ τους στοιχηματζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ή δεν ξές να διαβάζεις ή έχεις πρόβλημα αντίληψης.ΠΑΟΚ 2, ΟΣΦΠ -1,5 χαντικαπ και ΠΑΟ goal/goal.

      Διαγραφή