Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά Superleague 6η αγωνιστική

Για δεύτερη σερί εβδομάδα τα προγνωστικά μας πήγανε πολύ καλά πιάνοντας 6 από τα 9 σημεία της αγωνιστικής.Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια :


ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αρχίζει η 6η αγωνιστική ,το σημείο της αγωνιστικής θα έλεγα με την Βέροια να κερδίζει. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(2.20)



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός δεν κάνει δεύτερο σερί στραβοπάτημα.Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει μέσα στην Νέα Σμύρνη.Το διπλό για τους τοκογλύφους στο 1.36 , εγώ αν ψαχτώ κάπου θα είναι στο Χ ημίχρονο. ΠΡΟΤΑΣΗ: (Χ-2)ημίχ-τελ.(3.50)

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με τον κόσμο,με επιστροφή Αγκάνθο,και με το έτσι θέλω,ένας Άσσος που δεν χαλάει ποτέ. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2.00)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ: Ακόμα ένας Άσσος που θα τιμηθεί.Πολύ καλή ομάδα και φέτος ο ΠΑΣ ο οποίος θα είναι και φέτος στα play-off. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(2.10)

Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.: Ο Π.Α.Ο.Κ. θα δείξει το καλό του πρόσωπο και θα πάρει το παιχνίδι.Εξ΄άλλου τις γκέλες της συνηθίζει μετά από Ευρωπαικά παιχνίδια κάτι που ίσως αναζητήσουμε την άλλη Κυριακή. εν πάση περιπτώσει ο Π.Α.Ο.Κ. θα κερδίσει μέσα στην Κρήτη. ΠΡΟΤΑΣΗ: 2(1.85)

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: O Λεβαδειακός θα πάρει κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.Προσωπικά δεν μου αρέσει η ομάδα του Απόλλων και νομίζω πως θα είναι μία από τις 3 ομάδες που θα πέσουν. ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ(3.20)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Παναθηαικός λόγο έδρας,φανέλας κλπ θα κάνει ένα γκολ σίγουρα,αλλά η αστεία άμυνα του, μπροστά στην καλή επιθετική γραμμή του Αστέρα δεν θα μείνει 2ο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ.Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και όπου κάτσει η μπίλια. ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G(2.10)


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη του νίκη ο Πλατανίας. Δεν περιμέναμε τον Πανθρακικό τόσο ψηλά φέτος και νομίζω πως σιγά σιγά θα ξεφουσκώσει. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(2.10)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πολύ καλά τα 2 φράγκα του διπλού την Δευτέρα. Καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος με τους Fentagin στο Ο.Α.Κ.Α. θα κερδίσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. ΠΡΟΤΑΣΗ: 2(2.00) και Over 2,5(2.50)


1 σχόλιο: