Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Επαγγελματίας και μαλακίες

Περίπου 30 οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας απαίτησαν την αποχώρηση του Ιβάιλο Πέτεφ και το κατάφεραν με… βίαιο τρόπο.



Από τους δηλωμένους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι ο Βούλγαρος τεχνικός, Ιβάιλο Πέτεφ. Παρόλα αυτά, στο επάγγελμα του προπονητή, πολλά μπορούν να συμβούν. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με τη μισητή της αγαπημένης του ομάδας, Λέφσκι.



Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς των τελευταίων και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη διοίκηση, εισέβαλαν στην αίθουσα Τύπου και του έβγαλαν με τη βία τα ρούχα της ομάδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει γυμνός!

Οι άγνωστοι, ορισμένοι εκ των οποίων φόρεσαν και κουκούλα από φούτερ, τον προσέγγισαν και του είπαν: "Δεν είσαι καλοδεχούμενος εδώ. Σήκω, βγάλε την στολή της ομάδας και φύγε. Η Λέφσκι δεν θα σε έχει προπονητή".

Μετά από το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντόρ Μπάτκοφ, αντέδρασε: "Είναι ντροπή. Είναι στίγμα για την ομάδα μας, δεν έχει προηγούμενο. Αλλά εμμένουμε στην απόφασή μας. Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι ο νέος προπονητής της Λέφσκι".

onsports.gr

Quiz:Ποιος Έλληνας προπονητής πήγε στην προπόνηση της ομάδας στην οποία εργαζόταν φορώντας κάλτσες της αγαπημένης του ομάδας και μισητής της αντιπάλου;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου