Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Προγνωστικά Superleague 7η αγωνιστική

Πολύ δύσκολα και ενδιαφέρον παιχνίδια έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τα ντέρμπι Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός και Αστέρας-Ατρόμητος να ξεχωρίζουν.Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά  τα παιχνίδια.


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με ντέρμπυ. O Αστέρας για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια με άλλον προπονητή αφού ο Τσιώλης την έκανε, και έτσι τα συναισθήματα και το κλίμα στην ομάδα είναι λίγο περίεργο , ενώ ο Ατρόμητος έχει έναν προπονητή που εγώ δεν τον πιστεύω καθόλου και είναι θέμα χρόνου η απόλυσή του. Νομίζω πως θα δούμε κλειστό παιχνίδι για αυτό αποφύγετε τα Over 2,5 και τα G/G. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2.30)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Η έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής Εργοτέλης υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τον πολύ σκληρό για να πεθάνει όπως δείχνει Πλατανιά. Και οι 2 ομάδες θα σκοράρουν και από κει και πέρα ίσως ο Εργοτέλης να κάνει ακόμα ένα γκολ. ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (2.20) και Over 2,5 (2.70)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ: Ο Άρης είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.Μου θυμίζει την περσινή Α.Ε.Κ. . Η γνώμη μου είναι πως θα πέσει. Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Πανιώνιο. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(2.30) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: Εντάξει ο Ολυμπιακός θα κερδίσει μέσα στην έδρα του την Βέροια αλλά αν είναι να ψάξουμε κάτι από το παιχνίδι είναι το γκολ της Βέροιας. ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (2.37)

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ: Η Ξάνθη είναι το φαβορί για το τρίποντο αφού η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης δεν μου γεμίζει το μάτι.Νομίζω όμως πως ένα γκολ θα το κάνει οπότε πάμε για ένα αποτέλεσμα 2-1,3-1. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1.90) και Over 2,5 (2.70)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Το σημείο της αγωνιστικής. Ο Άσσος του Λεβαδειακού δεν χαλάει. Στηρίζουμε Λεμονή και υποστηρίζουμε Κομπότη. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2.05)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.: Νομίζω πως θα είναι το παιχνίδι με τα πιο πολλά γκολ στην αγωνιστική. Δεν με πείθει ο ΟΦΗ σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που ξέρει τη θέλει όταν βγαίνει στο γήπεδο.Το Οver δίνει καλύτερο ποσοστό από τον Άσσο. ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 (2.50) 

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Π.Α.Ο.Κ. θα κερδίσει το ντέρμπι της Κυριακής στην κατάμεστη Τούμπα.Όχι γιατί έχει ομαδάρα η παίζει την τρελή την μπάλα αλλά ο Παναθηναικός δεν έχει τίποτα. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(1.75) ΚΑΙ Over 2,5 (2.40)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:  Ο Παναιτωλικός παίρνει αποτελέσματα μέσα στην έδρα του,τα Γιάννενα είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και η ισοπαλία το πιο πιθανό αποτέλεσμα. ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3.10)
  


4 σχόλια: