Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εκτίμηση βραδιάς ΝΒΑ

Ξεκινάμε αρκετά αργά την ενασχόληση μας στο μπλογκ με το ΝΒΑ αλλά τόσο καιρό έπαιζα σποραδικά και δεν ήμουν στην φάση να ανεβάζω προβλέψεις μια στο τόσο. Μιας και τις τελευταίες μέρες το πήραμε πιο ζεστά το θέμα και μας πήγε και καλά ας ξεκινήσουμε από σήμερα. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

11 παιχνίδια έχει η σημερινή μέρα. Βασικά 10 απλά πιάνετε στην μέρα και το αυριανό ματς των Μπακς με τους Νικς που παίζουν στις 22:00 στο Λονδίνο. Τα μισά και παραπάνω αξίζουν να ασχοληθείς αλλά 4-5 μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. 

Ορλάντο Μάτζικ - Χιούστον Ρόκετς
Έκανε την έκπληξη προχτές το Ορλάντο που κέρδισε τους Μπουλς αλλά δεν νομίζω να κάνει το 2 στα 2 με τους Ρόκετς. Φορμαρισμένοι οι Ρόκετς, ειδικά μετά και από την έλευση του Σμίθ δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν το αποτέλεσμα. Ρόκετς -7.5 στο 1,70

Μπρούκλιν Νετς - Μέμφις Γκρίζλις
Από το κακό στο χειρότερο παν οι Νετς, βγήκε πωλητήριο σήμερα από τον ιδιοκτήτη, θα λείπει και ο Γκαρνέτ, οι ψηλοί το Μέμφις θα κάνουν πάρτι σήμερα που πριν από λίγες μέρες απέκτησαν τον Γριν από τους Σέλτικς και βρήκαν το τριάρι που τους έλειπε. Δεν πιστεύω να χάσουν το σημερινό ματς.
Μέμφις -5.5 στο 1,72

Μπόστον Σέλτικς - Ατλάντα Χοκς
Ματς του πρώτου με τον μελλοντικά τελευταίο το σημερινό. Η Βοστόνη βαράει διάλυση ελπίζοντας να πιάσει πάτο για να επιλέξει όσο πιο ψηλά μπορεί στο ερχόμενο ντραφτ. Έχει στείλει με ανταλλαγές ότι καλό είχε και έχει γίνει κέντρο διερχομένων. Και από την άλλη έχεις τους σοβαρότατους πρωτοπόρους, και μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες, Χοκς.
Χοκς -6.5 στο 1,80

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μιάμι Χιτ
Η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ αυτή την στιγμή οι Γουόριορς θα βρουν απέναντι τους τους κουρασμένους, από τα συνεχή παιχνίδια στο Λος Άντζελες, Χιτ και πιθανόν δεν θα παίξει και ο Γουέιντ. Ασταμάτητοι οι Γουόριορς, 30-5 είναι αυτή την στιγμή το ρεκόρ τους, δεν τους βλέπω να μην κερδίζουν αυτό το ματς.
Γουόριορς -12.5 στο 1,65 

Αυτά τα τέσσερα ματς είναι που θα τιμήσω. Κάτι ψηλά στην τετράδα για το γαμότο και μετά αλχημείες με 2άδες και σύστημα. Εσείς κάντε ότι καταλαβαίνετε. Στα υπόλοιπα ματς νόμιζα πως βρήκαμε λάθος του μπουκ στο παιχνίδι Νάγκετς - Μάβερικς, δίνουν Ντάλας +2.5, αλλά λίγο τα μπακ του μπακ παιχνίδια του Ντάλας, παράταση είχαν χτες, οι άλλοι είναι ξεκούραστοι και γενικός φέτος με καλύτερες ομάδες παίζουν καλά επιθετικά δεν με τραβάει να το παίξω, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Με το πιστόλι στον κρόταφο θα έπαιζα Ντάλας -2.5 στο 2,50 μόνο και μόνο επειδή είναι ασόβαρη ομάδα το Ντένβερ και ας το έχανα. Μπουλς - Γουίζαρντς και Μπλέιζερς - Κλίπερς δεν ακουμπάς, εκεί έχουμε ντέρμπι. Τέλος ίσως να αξίζει και η νίκη των Σπερς κόντρα στους φορμαρισμένους Χόρνετς. Οι Σπερς είναι έβδομοι στην κατάταξη και αν δεν κερδίζουν θα έχουν προβλήματα. Επιστρέφει ο Λέοναρντ και χτες οι Τζινόμπιλι Ντάνκαν έπαιξαν λίγο για να είναι ξεκούραστοι σήμερα.

Αυτά από εμένα και ας μας παν όλα όπως θέλουμε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου