Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Εκτίμηση αγώνων ΝΒΑ

Χαμός σήμερα από ματς, 12 παιχνίδια ξεκινάνε σε λίγες ώρες, εγώ έχω καταλήξει σε τέσσερα που αξίζουν προσοχής και πονταρίσματος.

Μέμφις Γκρίζλις - Τορόντο Ράπτορς
Ομάδες με παρόμοιο ρεκόρ και οι δυο, μαχητικές και οι δύο, στην τρίτη θέση, Δύσης και Ανατολής αντίστοιχα, και οι δύο. Παιχνίδι που αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς αλλά και το ποντάρει. Εδώ θα πάμε με την έδρα και ότι οι Ράπτορς δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους τις τελευταίες μέρες, και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. 
Μέμφις στο -3.5

Μινεσότα Τίμπεργουλφς - Ντάλας Μάβερικς
Εδώ μιλάμε για δύο ομάδες με χαοτική διαφορά. Συν τις πολλές μακροχρόνιες απουσίες που έχουν οι Τίμπεργουλφς, δεν μπορούμε να δούμε κάτι άλλο πέρα από νίκη των Μάβερικς που έρχονται φορτσάτοι από το νικηφόρο ματς με τους Γκρίζλις. Φτάνει να δούμε αν έχουν διάθεση να καλύψουν το χάντικαπ. 
Ντάλας στο - 8.5

Νιού Όρλεανς Πέλικανς - Λος Άντζελες Λέικερς
Από την μία έχουμε την μεγάλη επιστροφή του Άντονι Ντέιβις. Από την άλλη οι Λέικερς είναι γενικός ένα νοσοκομείο. Επιστροφή και νίκη σήμερα για τους Πέλικανς τόσο απλά.
Πέλικανς στο -6.5

Φίνιξ Σανς - Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς
Σε αγωνιστική ανάκαμψη βρίσκονται οι Σανς τους τελευταίους αγώνες και τίποτε δεν φαίνεται ικανό να τους σταματήσει. Από την άλλη σε αγωνιστική κάμψη βρίσκεται το Πόρτλαντ που χτες γλίτωσε στο φινάλε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του. Βάλε και τον τραυματισμό του αναντικατάστατου Όλντριτζ, σε συνδιασμό με τον μακροχρόνιο το Λόπεζ θα είναι άδεια η ρακέτα τους. Πάμε με το μομέντουμ και τους Σάνς στο -4.5

Αυτές είναι οι επιλογές μου, συνολικά δίνουν απόδοση 8,8. Ας κάνει ο καθένας ότι αλχημεία θέλει με δυάδες, συστήματα κλπ. Άντε και καλό ταμείο να'χουμε.


1 σχόλιο: