Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Εκτίμηση αγώνων Euroleague

Σήμερα ξεκινάμε νωρίς την ενασχόληση μιας και έχουμε Ευρωλήγκα. Τρία σημεία έχω ξεχωρίσει από την αποψινή βραδιά. Ερυθρός Αστέρας - Γαλατασαράι
Χαμός θα γίνει σήμερα, ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο, και ξέρετε πάνω κάτω τι έχει γίνει και φαντάζεστε τι θα γίνει σήμερα. Άντε τώρα να πάρει εκεί μέσα αποτέλεσμα η Γαλατά, που και αυτά να μην είχαν γίνει πάλι δύσκολα θα έφευγε νικήτρια από εκεί μέσα. Αστέρας στο -6.5 (1,72)

Κούτσα Λαμποράλ - Νίνζι
Ψάχνει την νίκη η Λαμποράλ και το σημερινό ματς φαίνεται σαν την τελευταία ευκαιρίας της. Καίγονται και οι δύο για την νίκη αλλά εδώ πάμε με την έδρα και την εμπειρία της Λαμποράλ. Λαμποράλ στο - 6.5 (1,83)

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Ματς αίμα κι άμμος. Και οι δύο είναι στο 1-1 και ψάχνουν την νίκη που θα τους δώσει ανάσες και περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Αδύναμη γενικά παρουσιάζεται η Ζαλγκίρις στα εκτός έδρας και ειδικά όταν έχεις να παίξεις στο ΟΑΚΑ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Και γενικός η σημερινή είναι μια νίκη που επιζητά ο Παναθηναϊκός για πολλούς λόγους. Παναθηναϊκός στο -9.5 (1,85)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου