Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Εκτίμηση αγώνων Euroleague

Τέσσερα ματς έχει σήμερα το πρόγραμμα, ας τα δούμε αναλυτικά.

Νίζνι - Ολυμπιακός
Εντάξει, ευχάριστη έκπληξη η Νίζνι κυνηγάει την τρίτη της νίκη στο Top 16 με την ελπίδα πως θα περάσει στην επόμενη φάση βασιζόμενη κυρίως στην έδρα της και στο καλό σύνολο που έχει δημιουργήσει. Μπορεί να κάνει εύκολα την τρίτη νίκη της με καμιά Αρμάνι, Μάλαγα ή καμιά Κούτσα, αλλά όχι με τον Ολυμπιακό. Ποντάραμε πως την μία ήττα που θα έκανε στον πρώτο γύρο θα ταν με την ΤΣΣΚΑ. Την έκανε με την Εφές και διέλυσε την αήττητη ΤΣΣΚΑ. Είναι σε ρυθμό ο Ολυμπιακός όσο συμπαθητική και να είναι η Νίζνι, στο τέλος θα μετρήσει η εμπειρία και διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. 
Ολυμπιακός -4.5 στο 1,75

Ζαλγκίρις - Ρεάλ
Πάνω κάτω ίδιο ματς με το από πάνω και αυτό. Η Ζαλγκίρις καίγεται για την τρίτη νίκη που θα την βάλει σε τροχιά πρόκρισης και θα τα δώσει όλα για όλα με στην έδρα της. Αλλά και εδώ η διαφορά δυναμικού των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Περνάει η Ρεαλ από το Κάουνας αλλά δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα περάσει. 
Ζαλγκίρις +9.5 στο 1,83

Μακάμπι - Άλμπα
Έχει πιάσει τρελό ρυθμό η Μακάμπι, μετράει 5 σερί νίκες και θέλει να πάει για τις 6 απέναντι στην Άλμπα σήμερα. Μπορεί να το πάρει σήμερα το ματς άλλα θέλει προσοχή, θεωρώ το handicup είναι αρκετά ανεβασμένο. Πιστεύω Άλμπα +10.5 στο 1,75 είναι καλό σημείο

Μπαρτσελόνα - Γαλατά
Ο άσσος της βραδιάς. Στο -14.5 έχει πάει το handicup, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω. Ας διαλέξει ο καθένας το όριο που πιστεύει. 

Όπως πάντα κάντε τις επιλογές σας, τα ζευγαρώματα σας και τις αλχημείες σας. Άντε και καλά ταμεία..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου