Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ανάλυση 26ης αγωνιστικής Super League

Εξ αναβολής αγωνιστική της Super Λίγδας με αμείωτο το ενδιαφέρον για τα play off και την αποφυγή του υποβιβασμού. Για ακόμη μια χρονιά θα δούμε ομάδες ξαφνικά να μετατρέπονται σε ομαδάρες με πορείες εφάμιλλες του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, όπως γίνεται και κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια. 

Την ώρα που μιλιούνια φιλάθλων θα περιμένουν καρτερικά στα μπουθ των φανταστικών μας γηπέδων για ένα εισιτήριο από το προηγούμενο βράδυ..Συνθήματα τύπου "Ομάδα μπορντέλο την έκανες μοντέλο" θα ακούγονται από τους εκστασιασμένους χιλιάδες φιλάθλους των ομάδων που μάχονται για τον υποβιβασμό, μιας και ο υπουργός άρε την απόφαση για ματς κεκλεισμένων των θυρών. 



Περνάμε στο δια ταύτα

Πας Γιάννινα - Πλατανιάς 
Αδιάφορος ο γηπεδούχος, παρότι κάνουν δηλώσεις περί ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα play off εγώ τις ακούω βερεσέ μιας και οικονομικά η ομάδα δεν θα πάρει πιστοποιητικό για να παίξει στα ευρωπαϊκά ματς. Ο φιλοξενούμενος Πλατανιάς καίγεται για την νίκη μετά την ήττα 1-3 από τον Κομποτιακό, Εδώ είχαμε και αλλαγή προπονητή, ο λίγος Χριστόπουλος έφυγε και ήρθε στην θέση του ο Οτσαλάν Παράσχος. Εύκολα ή δύσκολα περιμένω να πάρει το τρίποντο ο Πλατανιάς από τα αδιάφορα Γιάννινα ίσως και με χείρα διαιτησίας.


Όφη - Πανθρακικός
Ψάχνω εταιρία μήπως και βρω αποδόσεις να γράψω για το παιχνίδι. Σε όσες βρήκα ήταν κάτω του 1.45, ο ΟΠΑΠ έκανε το λάθος να ανοίξει το παιχνίδι στο 2.25 8:30 το είχε φράξει ήδη. Με 12 παίκτες προετοιμάζεται ο Κρητικός, ίσα ίσα κατεβάζει 11άδα. Αν δεν το πάρει αυτό το ματς τελείωσε ο Πανθρακικός. αλλά με (0-3-10) ο Πανθρακικός για 1.45 δεν είναι σίγουρα.


Πανιώνιος - Βέροια
Ζόρικα τα πράγματα για τον Πανιώνιο αν δεν καθαρίσει την μπουγάδα τις προσεχείς 4 αγωνιστικές στο τέλος τον περιμένουν Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Παοκ. Αυτό το ματς θα κοιτάξει να το πάρει απέναντι σε μια Βέροια που αν ξεκινούσε η βαθμολογία από τα μέσα του Γενάρη θα ήταν τελευταία με διαφορά, ευτυχώς για την Βέροια έχει ματς με την Νίκη Βόλου και θα πάρει 3 πόντους. Απέχει 6 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού, όποτε για ακόμη μια αγωνιστική μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια και να ξεχρεώσει κάποια περσινά δανεικά.


Πάοκ - Εργοτέλης
Με καινούριο προπονητή ο Πάοκ, έδιωξε τον Αναστασιάδη και έφερε τον ΓΧ για 3η φορά τα τελευταία 2 χρόνια. Περίεργη η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των ομάδων με 4 ανατροπές στα 7 τελευταία τους ματς, τα 3 ήρθαν και 2/1. Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες, στον μεν Παοκ θα κοιτάξουν να κερδίσουν για να δείξουν ότι ο μοναδικός υπαίτιος της μέχρι τώρα πορείας ήταν ο Αναστασιάδης. Ενώ ο Εργοτέλης αν θέλει να ελπίζει πρέπει να κάνει μια νίκη είτε στην Τούμπα είτε στην Τρίπολη. Δεν βλέπω να κάνει καμιά και να πέφτει τελικά. Με την άμυνα του Παοκ το γκολ το έχει η ομάδα του Εργοτέλη, παρόμοιες ομάδες με καλή μεσοεπιθετική γραμμή και τεράστια αμυντικά κενά. Μοναδική διαφορά τους η ποιότητα των παικτών. Επιλογή εδώ η νίκη με ανατροπή του Πάοκ και το 1+G/G, για μεγαλύτερο ρίσκο το 2/1 Η/Τ.


Λεβαδειακός - Καλλονή
Περίεργο ματς για τα δικά μου τα μάτια.. Από αυτό θα εξαρτηθεί ποια ομάδα θα ακολουθήσει Νίκη, Όφη και πιθανότατα Εργοτέλη. Οι αποδόσεις που έχουν βγει δείχνουν ότι θα κερδίσει ο Κομπότης την αδιάφορη Καλλονή, ψεύτης να βγω δεν βλέπω όμως την Καλλονή να χάνει με κάτω τα χέρια. Η ιστορία φέτος δείχνει ότι ο Λεβαδειακός δεν έχει πάρει ξεκούραστα παιχνίδι.. Ματς με αδιάφορες ομάδες όπως Ξάνθη, Γιάννινα, Βέροια άλλες χρονιές θα τα είχε κερδίσει. Προς αποφυγή ο άσσος του 1.33 είμαι ένα κλικ πριν πάρω το διπλό του 10. Άλλωστε χαμηλά πριμοδοτήθηκε και ο άσσος με Γιάννινα και Βέροια . Θυμίζω 1.65 με Γιάννινα και 1.70 με Βέροια. Ή πάμε με το διπλό του 10 ή no bet.


Σκόντα Ξάνθης - Παναιτωλικός 
Η Ματσάρα της αγωνιστικής, αν επέλεγα να δω ένα ματς αυτό θα ήταν. Δυο υγιείς επαρχιακές ομάδες, που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν έντιμους προέδρους. Ματς με φόντο play off όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει, παίρνει ξεκάθαρα προβάδισμα για να βρεθεί μέσα στα play off. Κλειστό ματς το βλέπω, ξέροντας κάθε ομάδα ότι αν χάσει χάνεται θα παίξουν επιφυλακτικά. Βλέπω το ματς να ξεκινάει με Χ και να τελειώνει με Χ. Ο Παναιτωλικός πηγαίνει στα τελευταία εκτός έδρας ματς για το 0, πιθανά σκορ το 0-0 και το 1-1.


Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Τι να πεις γι'αυτό το ματς; Από εδώ το φέρνω, από εκεί το φέρνω. Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω το ματς με τίποτα, πολύ θετική προϊστορία έχει ο Παναθηναϊκός μέσα στο Περιστέρι (0-4-6). Προποτζίδικα εκεί το βλέπω το ματς στο Χ2, αλλά διπλή στο στοίχημα δεν υπάρχει. Πάσο


Ολυμπιακός - Αστέρας 
2-0 σκορ και καθαρίσαμε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Πρόταση 
Τρίξι(Σύστημα 2-3)
Γιάννινα - Πλατανιάς     2 (4.25)
Πάοκ - Εργοτέλης 1+G (3.10)
Skoda Ξάνθη - Παναιτωλικός Χ (3.3)

Μονά-Δυάδα
Γιάννινα - Πλατανιάς 2 (4.25)
Πάοκ νίκη με ανατροπή (8.00)

Πουλάμε τρέλα
Λεβαδειακός - Καλλονή 2 (10.00)
Πάοκ - Εργότελης 2/1 (23.00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου