Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ελεεινέ και μίζερε Αρούλη

Είμαι αγανακτισμένος και αηδιασμένος με το κλίμα που δημιουργούν τις τελευταίες εβδομάδες οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οι αθλητικογράφοι της Θεσσαλονίκης. Αυτό που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στα αθλητικά της πόλης, είτε ραδιοφωνικά είτε ιντερνετικά δεν έχει προηγούμενο. Όλοι πελαγωμένοι από την διαφαινόμενη αποτυχία του Άρεως ψάχνουν δεξιά αριστερά για θύτες με θύμα τον Αρούλη!

Με 8 αγωνιστικές να απομένουν και τον Άρη να παραμένει τρίτος και καταϊδρωμένος, παρουσιάζουν τον Άρη σαν εξιλαστήριο θύμα και έρμαιο των δυναστών της Γ Εθνικής Πανσερραϊκού και Καβάλας. Οι οποίοι έχοντας την διαιτητική εύνοια παίρνουν άδικα την θέση του Αρούλη. Μα τόσο ξεφτιλισμένοι;

Ντροπή σου ρε Άρη που δεν σέβεσαι τα 101 χρόνια ιστορίας να κλαίγεσαι για διαιτητικές εύνοιες άλλων ομάδων. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Έχεις την χειρότερη ομάδων και των τριών που διεκδικούν την άνοδο. Δεν παρουσιάζεις τίποτα σαν ομάδα.

Όλη σου η ομάδα δεν παρουσιάζει τίποτα δημιουργικά ότι φάση κάνεις την κάνεις από στημένες μπαλιές. Τα καλά σου στημένα σε κρατάν στο κόλπο ακόμη και αυτός ο γίγαντας ο Φερναντεζ. Σ'ένα ματς έλειπε και έχασες. Πανάθεμα σε θεωρείσαι μια από τις από τις 6 μεγάλες ομάδες της χώρας. Γιατί κλαψουρίζεις σαν γκόμενα που πιστεύει ότι είναι η ωραία της γειτονιάς; Αλλά αποδεικνύεται ότι είσαι το μπάζο της γειτονιάς.

Ντροπή σου ρε Άρη που φώναζες επειδή η Δόξα έπαιξε για την ιστορία της στο μεταξύ σας ματς και δεν έκατσε να χάσει όπως έκανε πριν από 2 εβδομάδες με την Καβάλα. Βγαίνει και δηλώνει ο γενικός σου αρχηγός "Η Καβάλα πριν από 2 εβδομάδες πέρασε από εδώ με 0-2 άνετα και μαζί μας σκύλιασαν". Κάνεις τέτοιου είδους δηλώσεις ανοιχτά ρε γενικέ αρχηγέ και δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα; Δεν παραιτήθηκες την επόμενη στιγμή; Τόσο ξεφτιλισμένοι ποια;

Ντροπή σου ρε Άρη που όταν ζήτησες έξτρα χρόνο για να φτιάξεις ομάδα και να πάρει παράταση η έναρξη του πρωταθλήματος, σεβόμενοι όλοι την ιστορία σου το δέχτηκαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Και εσύ ρε Άρη πως το ξεπληρώνεις αυτό; πιέζοντας καταστάσεις για να βοηθηθείς έξω αγωνιστικά γιατί αγωνιστικά φαίνεται πόσο μικρός είσαι και δεν μπορείς!!!

Ντροπή σου ρε Άρη που όταν ήθελες να διώξεις τον Καμπός αντί για παντελονάτα να πεις ότι τον φάγατε για να φέρετε τον Ντομπρασίνοβιτς υποδείξατε ένσταση αντίπαλης ομάδας για την παρουσία του στον πάγκο, φοβούμενοι αντιδράσεις των οπαδών σας. Διαψεύστηκε πανηγυρικά από τις δηλώσεις των παραγόντων της άλλης ομάδας. Η αντίδραση των δημοσιογραφίσκων σου; Καμία!!!!!! Δεν βγήκαν μια στιγμή να ζητήσουν συγγνώμη για τα λεγόμενα τους για την καλλιέργεια εχθρικού κλίματος..

Ντροπή σου ρε Άρη να βγάζεις προς τα έξω ότι διαμαρτύρονται οι ομάδες για τις διαιτησίες εις βάρους τους στα ματς με Καβάλα και Πανσερραϊκό ενώ δεν ισχύει. Έχει πολύ πλάκα να φωνάζεις όταν οι αντίπαλοι του Πανσερραϊκού ή της Καβάλας δεν διαμαρτυρήθηκαν σε κάποιο παιχνίδι για την διαιτήσια. Βρείτε μου ένα άρθρο να φωνάζει κάποια ομάδα για την διαιτησία, ένα γαμημένο άρθρο. Αν αυτό δεν είναι προπαγανδιστική δημοσιογραφία τότε ποιο είναι; Έχεις πελαγώσει και διοικητικά και δημοσιογραφικά. Δεν είσαι ομάδα για Γ εθνική όμως δεν είναι αντίστοιχα ούτε ο Πανσερραϊκός ούτε η Καβάλα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια σύντομα , έρχονται Πανσερραϊκός και Καβάλα μέσα στο Χαριλάου. Πολύ φοβάμαι για 2 διπλά και μπούκα οπαδών σου, αγωνιστικά που λες ψηλωμένος ότι έχεις την καλύτερη ομάδα θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Γιατί αντίθεση με εσένα οι άλλες ομάδες έκαναν προετοιμάσια και ήξεραν από την αρχή του καλοκαιριού τι στόχους έχουν.


Τα λέμε το Σαββάτο με στοιχηματικές προτάσεις 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου