Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ημέρα φαβορί

Στην σκιά των μεγάλων ντέρμπι η σημερινή μέρα. Ματς για να τα βλέπεις από τον καναπέ και όχι με το άγχος του πονταρίσματος. Στο στοιχηματικό κομμάτι περίεργη μέρα η σημερινή. 







Mετά την μελέτη της Παρασκευής είχα σημειώσει αρκετά φαβορί. Χαρακτηριστικά αναφέρω Κορούνια, Χιμπέρνιαν, Μπίλεφελντ, Ακισάρ G/G και όβερ, Ποντμπεσκίτζιε όβερ, Γιουνγκ Μπόις G/G και όβερ, Λούγκο, Μποαβίστα, Τενερίφη, Σαμπντόρια. Έχουμε και ορισμένα μεγάλα σημεία-φαντασματάκια, Λιλ, Γκρόνινγκεν, Καρσλούη Χ, Σαμπαντελ, Τσεζένα. Γκλαντμπαχ Πολλά σημεία και πρέπει να γίνει δεύτερη διαλογή. Βασανίστηκα πολύ για να καταλήξω στο παιχνίδι μου. Με το ματς της Κορούνια δεν μπλέκω για γνωστούς λόγους βαρόνε χεχεχε. Με τις ευχές μου να σπάσει η γκίνια και να βγει.

Ξεκινάμε το ξεσκαρτάρισμα σβήνοντας το όβερ της Ποντμπεσκίτζιε και τους άσσους της Λούγκο και της Μποαβίστα, την μεν γιατί είναι αρκετά άγνωστη η Πολωνία και τις δε δύο γηπεδούχος γιατί δεν με ενθουσιάζει ο τρόπος παιχνιδιού τους. Θεωρώ επίσης ότι αν βρεθούν πίσω στο σκορ δύσκολα θα μπορέσουν να το ανατρέψουν. Μετά σβήνω και τις Γκλάντμπαχ, Τσέζενα παρότι είναι πρόκληση τα 15+ αυτή την Μπάγερν την φοβάται το μάτι σου ενώ η Τσεζένα αν και η Ρόμα είναι ψοφίμι δεν με καλύπτει να την ποντάρω.Για όλα τα υπόλοιπα είμαι ζεστός, αν και δεν γίνεται να μπουν όλα στο παιχνίδι μου

Πρώτη μας επιλογή ο άσσος της Χιμπέρνιαν, αντιμετωπίζει το φάντασμα της Ρέιντζερς και της έχει πάρει τον άερα φέτος μετρώντας 3 νίκες στα μεταξύ τους ματς! Σε αγωνιστική και διοικητική κρίση οι Τζερς, συχνά πυκνά έχουμε φαινόμενα διαμαρτυριών πριν και μετά τους αγώνες της. Ούτε με την αλλαγή του προπονητή άλλαξε κάτι στην ψυχολογία της ομάδας φέρνοντας εντός έδρας 2-2 με την Αλόα. Οι γηπεδούχοι μετρούν ένα αήττητο 15 αγώνων και στο διάστημα αυτού του σερί κέρδισαν 2 φορές τους Τζερς με 4-0 εντός και 0-2 εκτός. Ακόμη ένας άσσος με τους πελάτες.


Μπίλεφελντ η επόμενη στάση. Πρωτοπόρος αντίπαλος με ομάδα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 ομάδων, ενώ η γηπεδούχος στο τελευταίο της ματς ήταν τραγική. Με ανάλογη εμφάνιση της η Μπίλεφελντ θα περάσει άνετα με 0-2,0-3 συνεχίζοντας το σερί του (5-1-0) στα τελευταία 6 της ματς

Τενερίφη άσσος, εδώ είναι απλά τα πράγματα. Είχε που είχε επιθετικό πρόβλημα μετά την πώληση του Ντε λας Κουέβας στην Σπέτσια τον Γενάρη η Οσασούνα ήρθε και το σκάνδαλο για στημένα παιχνίδια και την καθάρισε, η ομάδα κατέρρευσε ψυχολογικά. Με την πίεση του υποβιβασμού να είναι ολοένα μεγαλύτερη η ομάδα δεν μπορεί να συνέλθει και μοιραία βγάζει μια αποκαρδιωτική εικόνα προς τα έξω.

Γιουνγκ Μπόις-Ζύριχη ομάδες όσα πάνε όσα έρθουν, παρακολούθησα παράλληλα το ματς της Ζυρίχης με την Βαντούζ και της Γιουνγκ Μπόις με την Σιόν. Επιθετικά και οι δυο ομάδες ήταν καλές,έβγαζαν αρκετές φάσεις αλλά το αγκάθι ήταν πίσω..οι άμυνες τους ήταν τουλάχιστον αστείες μην το χοντρύνω περισσότερο.


Από τα μεγάλα σημεία θα κρατήσω 2 μονά. Την Λιλ γιατί μου αρέσει να παίζω σοβαρές ομάδες εκτός έδρας, μπορεί να είναι αντιαισθητικό το παιχνίδι της αλλά είναι σοβαρή πίσω. Στοιχείο που κρατάω σε μια δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι έχει πολύ Χ μέσα, αλλά ενισχύει το σκεπτικό μου η αμυντική ασυνέπεια που βγάζει τελευταία η Σεντ Ετιέν, δεν θυμίζει την αμυντική λειτουργία του πρώτου γύρου. Κάπου κάνει νερά.Επόμενο μεγάλο σημείο είναι η Σαμπαντέλ σε ένα Καταλονικό ντέρμπι. Περισσότερο σημείο ενστίκτου και παρασκηνίου παρά δεδομένων, παραμένει αήττητη με τον καινούριο προπονητή ενώ βρίσκεται 5 πόντους κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Χιρόνα είναι μέσα στην ζώνη των πλέι οφ και δεν πιστεύω ότι θα κυνηγήσει την άνοδο τελικά.

Πρόταση:
Δυάδα
Τενέριφη - Οσασούνα         1(1.95)
Χιμπέρνιανς - Ρέιντζερς      1(2.02)
Δυάδα
Στουτγκάρδη Β' - Μπίλεφελντ     2(2.20)
Γιουνγκ Μπόις-Ζύριχη G&over (2.00)
και μετά σύστημα 3-4 αυτές τις επιλογές
Μονά-δυάδα
Σεντ Ετιέν - Λιλ      2(4.20)
Χιρόνα - Σαμπαντέλ    2(7.00)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου