Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εκτίμηση αγώνων Σαββάτου

Καλημέρες Καλημέρες! Φτάνοντας σε μια από τα τελευταίες γεμάτες εβδομάδας της στοιχηματικής χρονιάς η χημεία όσων επιλέξουμε θα πρέπει να είναι άριστη.. Αρκετές επιλογές έχει να μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι για όλα τα γούστα, Θηρία θέλεις; Ευκαιριακά Χινάρια θέλεις; Φαντασματάκια θέλεις;


Πάμε να τα δούμε ένα ένα. 

Μπούρσασπορ-Μπουγιούκσεχιρ
Μεσοβδόμαδα η Μπούρσα έχει τον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου όπου αντιμετωπίζει την Φενέρ του Μπαχτσέ και όσο να'ναι παρότι κυνηγάει τις θέσεις τις Ευρώπης η πρόκληση ενός τελικού είναι μεγάλη. Θα μου πεις ρε φίλε έχουν 3 βαθμούς μεταξύ τους γιατί να μην καθαρίσει το ματς τώρα να είναι και άνετη σε τυχόν αποτυχία στο κύπελλο; Το θέμα είναι ότι η εικόνα της Μπούρσα δεν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό και αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή ομάδα. Ομάδα που δεν έχασε στις έδρες των Μπεσίκτας και Γαλατάσαραι που κυνηγούν τον τίτλο λέει πολλά. Κάτι η αφέλεια που βγάζει η Μπούρσα, κάτι ο ημιτελικός του κυπέλλου την βλέπω να χάνει.

Αρκετά πιθανά οβεράκια για όσους ενδιαφέρονται έχουμε στα ματς Φορτούνα Ντίσελντορφ-Μόναχο 1860, Βέχεν-Χάλεσερ, Κότμπους-Κίκερς Στουτγκάρδης, Χάντερσφιλντ-Μπλάκμπερν, Σκάνθορπ-Τζίλιγχαμ, Μπορντό-Μέτς. Είτε κάντε τα 2 δελτία επιλέγοντας από τρία είτε διαλέξτε απλά τρία.

Μπρέσια-Τσιταντέλα
Μπορεί να κάνουν δηλώσεις περί προσπάθειας σωτηρίας οι παίκτες της Μπρέσια αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε οι ίδιοι τα πιστεύουν όσα λένε. Η Τσιταντέλα παρότι σχεδόν κάθε χρονιά κινδυνεύει πάντα καταφέρνει με ποικίλους τρόπους να σώσει την μπουγάδα. Το διπλό μου κάνει στο 3.80 και θα το κρατήσω

Τα Ιταλικά Χ που έδωσε ο βαρώνος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και προσθέτω το πιθανό Χ της Σάσσαρι με την Βενέτσια μιας και η Μόντσα πιθανότατα θα κερδίσει την Αρέτσο(δεν το έχω βρει πουθενά το συγκεκριμένο ματς). Μέχρι στιγμής βρήκα το Χ σε μια εταιρία με απόδοση 2.50. Για τα δεδομένα της εποχής και την αναγκαιότητα του πόντου είναι πολύ καλή απόδοση. Μετά έχουμε το Χ της Χετάφε με την Λεβάντε και το Χ της Μαγιόρκα με την Τενερίφη.

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από το Ηνωμένο Βασίλειο εκεί θα σταθούμε στα ματς της Μίλγουολ, Κρόουλι, Λίβινγκτον. Ξεκινώντας από το ματς της Μίλγουολ, χθες βγήκε η απόφαση με την αφαίρεση 3 πόντων στην Ρόδεραμ όποτε απέχοντας πλέον 1 πόντο από την σωτηρία αναζωπυρόθηκε η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ποντάρουμε σε μπάζο που παίζει την σωτηρία του, σε ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα της Αγγλίας.. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι σχετικά βολεμένη και την παίρνει να κάνει μια ήττας μιας και έχει εντός μετά την αδιάφορη Ρέντινγκ.

Τα ματς των Κρόουλι και Λίβινγκτον είναι παρόμοια, ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δίνονται αουτσάιντερ και παίζουν με αδιάφορο ντεφορμέ αντίπαλο.

Τελευταίο ματς που θα με απασχολήσει είναι το Νόισταντ- Στουρμ, βιβλίο γράφεται για τα αλισβερίσια των 2 ομάδων μετά το πρωτάθλημα που έδωσε η Νόισταντ στην Στουρμ το 2011.. Από τότε όποια έχει ανάγκη βαθμών τους παίρνει είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον.. Επιλογή εδώ ο άσσος, το 2/1 και το όβερ 4.5 περιμένοντας πανδαισία συγκινήσεων και ανατροπών.

τρόπο παιχνιδιού δεν θα προτείνω με την χημεία τελευταία δεν τα πάω καλά

Υ.Γ: Υπάρχει περίπτωση να κάνω update αν μου αρέσει κάτι από λατινική αμερική αλλιώς τα λέμε αύριο

Υ.Γ: Φαντασματάκι δεν ανέφερα αλλά αν έπαιζα κάποιο θα ήταν η Άστον Βίλα μετά την ψυχολογία της πρόκρισης στο τελικό του FA CUP όλο και παίζει να κάνει καμιά κηδεία στον Πελεγκρίνι!

Καλές επιτυχίες ότι και αν επιλέξετε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου