Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Εκτίμηση αγώνων Κυριακής

                                                                                                                                           

Μην έχοντας και την καλύτερη των διαθέσεων μετά τα     κωμικοτραγικά που έζησα φιλοξενούμενος στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα επιχειρήσω να σκιαγραφήσω το σημερινό κουπόνι από την δικιά μου ματιά. 

Πάμε τώρα στο κουπόνι. Θα αναφέρω τις σκέψεις μου και θα αφήσω την χημεία στον καθένα που διαβάσει το άρθρο. Λειψία-Νυρεμβέργη αντιμέτωπες δύο ομάδες που ήταν από τα φαβορί για κατάληψη θέσεων στο επάνω μέρος της βαθμολογίας και απογοητεύουν. Επιθετικό ποδόσφαιρο παίζει η Λειψία εντός, δεν κλείνεται στα καρέ της η Νυρεμβέργη, επιλογή εδώ το όβερ.

Επόμενη στάση ο άσσος της Βαλένθια απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Πριν την διακοπή θα ήταν αναμφισβήτητα το σημείο του σ/κ. Η σκασμένη Βιγιαρεάλ από τα συνεχή παιχνίδια να πηγαίνει μέσα στην Βαλένθια με φόρμα (5-1-0) και έδρα φόβητρο, θυμίζω (12-1-1). Ακόμη και έτσι ο άσσος είναι must bet.

Άλλο σημείο σε αποδόσεις κάτω του 3.00 δεν με συγκινεί, μόνο θα δώσω τις ευχές μου σε όσους παίξουν Πανιώνιο, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα το έπαιζα άσσο αλλά την ακεραιότητα του Παναιτωλικού την φοβάμαι. Πριν 2 εβδομάδες κόντραρα την Ρέιντζερς και δεν δικαιώθηκα.. Τέτοια ματς ντέρμπι αλλάζουν την ψυχολογία της ομάδας, εκεί φάνηκε να γίνεται το turning point των Τζερς..αντιμετωπίζει τώρα την Χαρτς. Αδιάφορη, πρωταθλήτρια.. δεν νομίζω να σκιστεί απέναντι στην Ρέιντζερς.

Επόμενο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το διπλό της Γιαγκοστέρα μέσα στην Σανταντέρ. Από την στιγμή που τραυματίστηκε ο επιθετικός της Σανταντέρ Κονέ έσβησε η ομάδα μιας και χωρίς αυτόν μετρούν μια νίκη σε επτά ματς. Η Γιαγκοστέρα από την άλλη τρελαίνει κόσμο. Με φόρμα (4-2-0) κυνηγάει τα μπαράζ όπου απέχει 4 πόντους.. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το outsider της αναμέτρησης, και δεν με φοβίζει ο επιθετικός που πήρε η Σανταντέρ για να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα.

Στάση και Γερμανία για να πάρουμε το διπλό της Μπόχουμ μέσα στην Ντάρμσταντ, σαφώς το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους αλλά μιλάμε για ομάδα που ανέβηκε φέτος από την 3η κατηγορία..  Δεν έχει ούτε το μέγεθος, ούτε την δύναμη να σταθεί τόσο ψηλά, και η Μπόχουμ από την άλλη έχει πάρει αποτελέσματα από πολύ πιο δύσκολες έδρες Καρλσλούη, Νυρεμβέργη.

Έχουμε και ένα ματς από Λατινική Αμερική. Πέτυχε τον στόχο της χρονιάς η Κονσεπσιόν και κατέκτησε το κύπελλο Χιλής, αναμένεται από εδώ και πέρα να εμφανιστεί άδεια, μιας και δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η Αρίκα είναι στην 4η θέση και με νίκη πιάνει την δεύτερη Κόλο Κόλο, είναι εντυπωσιακή εκτός έδρας(5-0-1) και η απόδοση 3.20+ είναι ευπρόσδεκτη. 

Από φαντασματάκια μου αρέσουν τα διπλά των Οσασούνα, σσ με προηγούμενα υπόπτων ματς που κυνηγιούνται από την δικαιοσύνη. Καϊσέρι Ερσίγεσπορ, κουβάδιασαν πέρυσι όλη την υφήλιο με την ισοφάριση στο τέλος της Μπούρσα με το άκουσα της οριστικής σωτηρίας της Ερσίγεσπορ. Ουέλβα, παραμένει αήττητη με τον καινούριο coach έχοντας 3 ισοπαλίες γιατί να μην κάνει και την πρώτη νίκη; Τέλος ο άσσος των Ιωαννίνων, όπως τα περσινά ξινά σταφύλια 2-0.
 
Για το ματς του Βικελίδης δεν θέλω να αναφέρω πολλά, μόνο ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Εγκληματική η στάση της αστυνομίας πριν και μετά την λήξη του αγώνα. Προτού το ματς εμπόδισε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των Σερρών σταματώντας άτομα ακόμη και άσχετα από το ματς γιατί ήθελαν να πάνε Θεσσαλονίκη με τα κτελ ή το τραίνο... Στην διάρκεια του παιχνιδιού παρακολουθούσε την αφρόκρεμα των οπαδών του Άρη από τα επίσημα και την 1 στο αγώνισμα ρίψης κατσαβιδιών, τσιμέντων, γυάλινων μπουκαλιών, πυρσών, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε ερώτηση προς αυτούς γιατί δεν αντιδρούν;;; η απάντηση ήταν!!! να μην ερχόσασταν!!!

ΥΓ: Δικαιολογίες δεν ψάχνω για το παιχνίδι, ομάδα Πανσερραϊκός δεν υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο.. Δεν θα ήθελα να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν προηγούνταν

Από μικρά
Βαλένθια
Όβερ Λειψία

Από μεγάλα
Γιαγκοστέρα
Μπόχουμ
Ρέιντζερς
Σαν Μάρκος Ντε Αρίκα

Τα μικρά μια 2άδα και βγάζετε όποιο θέλετε από τα μεγάλα και το κάνετε σύστημα 2-3 


2 σχόλια:

  1. Katalaves tora poso lathos kai atopo itan to arthro sou pou eleges na meinoun oi megales omades ektos evropis ??Katalaves oti gia ta episodia den euthinonte oi "kakoi" megaloi .... pantou ginonte epeisodia oxi mono se megales omades .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και ο Άρης ανήκει στις αμαρτωλές και μεγάλες ομάδες, άσχετα την κατηγορία που αγωνίζεται τώρα. Όσο γλυώδες και αμαρτωλό είναι το ΠΟΚ της Αθήνας άλλο τόσο είναι και το ΠΟΚ της Θεσσαλονίκης. Το είχα πει και στα σχόλια πριν, μέσα στις 6 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας θεωρώ και τους Ηρακλή, Άρη, Αεκ.. Θέλεις να διώξεις τους περίεργους από την κερκίδα τους; Κάνε την ομάδα να ματώσει οικονομικά να μην τους θέλει μέσα στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή