Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εκτίμηση αγώνων Κυριακής

Καλημέρα με το σήμα της τεράστιας Κίκερς Βουρτσμπούργκερ και ελπίζω να αλλάξατε τα ρολόγια σας μην βρεθείτε προ εκπλήξεων και χάσετε κάποια ραντεβού. Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε η χθεσινή στοιχηματική ημέρα μιας και είχαμε ένα αρκετά καλό ποσοστό επιτυχίας περίπου στο μισό των επιλογών με αρκετές επιλογές να είναι άνω του 3. Ειδικά η Γερμανία πήγε λουκούμι χθες με τρία στα τρία. Υπήρχαν και ματς που πέσαμε έξω.. ενώ το μόνο ματς που ξεφτιλίστηκα ήταν του Ηρακλή, αν έχανε περίμενα να έχανε με μάχη και όχι με κάτω τα χέρια.

Σε αντίθεση με γενικότερα το παιχνίδι που μ'αρέσει να κάνω, σήμερα δεν βρήκα πολλά μεγάλα σημεία. Πάρα πολλά όβερ και σημεία του 2.00.. πάμε να δούμε τι έχουμε

Ελλάδα

Ξεκινάμε την στοιχηματική μας περιήγηση από γνωστά μέρη. Όλο το ζουμί της ημέρας είναι στο ματς Πανιώνιος - Βέροια ζευγάρι με αμαρτωλό παρελθόν, ποιος ξεχνάει το περσινό ματς κυπέλλου με την Βέροια να προηγείται στο ημίχρονο και ο άσσος του Πανιωνίου να παίζεται στο 1.60. Αγωνιστικά το ματς είναι μεγάλο όβερ το οποίο κρατάω ενώ μπορεί να παιχτεί και για παραπάνω ρίσκο το όβερ 3.5. Μετά βάση χθεσινών αποτελεσμάτων, ανάγκης πόντων και προγράμματος που ακολουθεί το διπλό της Βέροιας είναι δυσθεώρητο ενώ σίγουρα θα παίξω και κάποια ψιλά στην ανατροπή. Το επόμενο ματς που θα με απασχολήσει είναι το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Πάοκ να είναι ήδη -10 από τον Ολυμπιακό, -7 από Παναθηναϊκό και -5 από Άεκ θα κυνηγήσει με λύσσα την νίκη και με την άμυνα που έχει δεν βλέπω να μην τρώει γκολ, κρατάω το όβερ στο 2.30. 

Μ. Βρετανία

Ένα παιχνίδι θα με απασχολήσει στοιχηματικά από το νησί, τα αλλά δύο είναι για τηλεθέαση. Αν σ'αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο τότε μια ομάδα πρέπει να έχεις λατρέψει από τις μικρές της Πρέμιερ και δεν είναι άλλη από την Μπόρνμουθ, από πέρυσι η ομάδα δεν έχει αλλάξει το αγωνιστικό της προφίλ. Παίζει επιθετικά ανεξαρτήτου αντιπάλου, κοιτάει να παίξει ποδόσφαιρο αλλά η άμυνα της μπάζει.. με την Τότεναμ περιμένω να δούμε πολλά γκολ.

Ιταλία

Μου αρέσει το σημερινό πρόγραμμα της Ιταλίας, έχω 2-3 επιλογές που θα μπουν στο παιχνίδι μου. Η πρώτη στάση είναι στο ματς Μίλαν-Σασσουόλο, περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις για την ομάδα του Σίλβιο. Επιλογή το όβερ μιας και η άμυνα της Μίλαν μπάζει νερά, για πιο ρισκαδόρικη δευτερεύουσα επιλογή το διπλό. Στο ντέρμπι της ημέρας Φιορεντίνα-Ρόμα δεν γίνεται να μην πάω με τον άσσο και το όβερ.. Η άμυνα της Ρόμα, βλέπε Μανωλάς, είναι για τα σκυλιά προηγήθηκε στο 75 με 2-4 μέσα στην Μπάγερ και κατόρθωσε να ισοφαριστεί. Ενώ η αρμάδα του Σόουζα που ξεκούρασε κάποιους παίκτες στο μεσοβδόμαδο του Europa League είναι σοβαρή μεστή ομάδα και δεν έχει δεχτεί γκολ εντός έδρας. Πιο ζεστός είμαι για τον άσσο παρά το όβερ καθαρά λόγω απόδοσης. Ενώ θέλει προσοχή το ματς της Νάπολι με την Κιέβο δεν είναι τόσο εύκολο το διπλό όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Έκανα κάποιες σκέψεις για τον άσσο, αλλά είναι σε τρομερή φόρμα οι Ναπολιτάνοι.

Ισπανία

Εδώ έχουμε ένα μεγάλο δευτεριάτικο όβερ, Μπιλμπάο-Χιχόν ελαφρώς αουτσάιντερ το όβερ ενώ
εγώ θα το έδινα το πολύ 1.70, το βρίσκω στο 2.00 και το κρατάω. Μετά από την Σεγούντα έχουμε το διπλό της Οσασούνα μέσα στην Τενερίφη. Ομάδα που δεν παίζει ποδόσφαιρο, κοιτάει να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου και να βάλει κάποιο γκολ μέσα από αντεπίθεση ή από κάποια στημένη φάση. Έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας ενώ θα λείπουν από την αντίπαλο της Τενερίφε ο βασικός της εξτρέμ και ο βασικός της επιθετικός. Όποιος θέλει να ρισκάρει λιγότερο μπορεί να το παίξει DnB στο 2.20.

Ευρώπη

Ξεκινάμε με Ναϊμέγκεν άσσο, απέναντι στην ανύπαρκτη εκτός έδρας Γκρόνινγκεν που θα είναι και κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς. Μετά κάνουμε στάση στην Γαλλία και κρατάμε το διπλό της Μονακό, καλή ομάδα εκτός έδρας αήττητη σε 5 ματς και η Ρεμς δείχνει να βρίσκεται σε ντεφορμάρισμα. Επόμενη επιλογή από Γαλλία το anytime του Ιμπραήμοβιτς, όποτε πετυχαίνει την Σεντ Ετιέν αφηνιάζει, έχει ματώσει τα δίχτυα της 10 φορές συνολικά. Τελευταίο ματς που θα με απασχολήσει είναι τα ομαδικά τέρματα της Νόρκεπινγκ ισοβαθμεί με την Αϊκ δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της Allsvenskan και επειδή μπορεί ο τίτλος να κριθεί στη διαφορά τερμάτων θα παίξω τα ομαδικά τέρματα της Νόρκεπινγκ απέναντι στην αδύναμη και πεσμένη Χάλμσταντ όπως μπορούν να παιχτούν και τα χάντικαπ. Στο live θα έχει ζουμί η Β Νορβηγίας και η Φιλανδία όπου έχουμε την προτελευταία και τελευταία αγωνιστική αντίστοιχα.

Λατινική Αμερική

Ξεκινάμε με τον άσσο της Σαποκοένσε στην Βραζιλία, παρότι έδωσε μεσοβδόμαδα ματς για το Σουνταμερικάνα με την Ρίβερ περιμένω να κερδίσει στο καμίνι της την αδύναμη Αβάι. Επόμενο ματς καμικάζι σωτηρίας ο άσσος της Βάσκο. Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα τα δίνει όλα για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας και ήταν άτυχη στα δύο τελευταία της παιχνίδια όπου ισοφαρίστηκε μετά το 85'. Τελευταία επιλογή το όβερ στο Πουέμπλα-Λεόν που μπορεί να τραβηχτεί μέχρι όβερ 3.5 .

Η χημεία δική σας.

Σούμα ( τα όβερ σε παρολί 3άδας , τα άσσοδυα μέχρι 2.50 απόδοση σε 2άδες και τα υπόλοιπα σε τρίξι ή patent ή yankee ανάλογα τα γούστα σας )

Πανιώνιος όβερ,
Πανιώνιος 2 
Παοκ όβερ
Μπόρνμουθ όβερ
Μίλαν όβερ
Φιορεντίνα 1
Φιορεντίνα όβερ
Μπιλμπάο όβερ
Οσασούνα 2
Ναϊμέγκεν 1
Μονακό 2
Ιμπρα anytime
Νόρκεπινγκ όβερ 2,5 ομαδικά, όβερ 3.5 ομαδικά
Σαποκοένσε 1
Βάσκο ντε Γκάμα 1
Λεόν όβερ

Ρίσκο ( Μονά )
Σασσουόλο 2
Νόρκεπινγκ όβερ 4.5 ομαδικά

Fun bet ( Μονά ) 
Πανιώνιος (1/2) Η/Τ 
Πανιώνιος (2/1) Η/Τ


4 σχόλια:

  1. Διαφωνώ κάθετα με Μανωλά, πρόκειται για ένα απ' τα καλύτερα σέντερ μπακ του πλανήτη. Και δε κάνω καθόλου πλάκα. Μόνος του κρατάει μια άμυνα σε μια ομάδα που η αμυντική της λειτουργία είναι τραγική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια για τον Μανωλά. Είναι ένα υπερεκτιμημένο και προβεβλημένο στόπερ από τα ΜΜΕ, γρήγορο στόπερ μεν αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δημοσιοσχετίστας μέγιστος και προκαλούν όταν βγάζουν δημοσιεύματα πως το καλοκαίρι τον ήθελε ο Μουρίνιο κάνωντας και πρόταση 40μύρια. Δηλαδή ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μανωλας ειναι παιχταρας ταγαρι.Πιανεις ενα πληκτρολόγιο και γραφεις οτι νανε

      Διαγραφή
    2. Άποψη σου, για εμένα είναι υπερεκτιμημένος

      Διαγραφή