Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Πέταξε απτ' το μπαλκόνι 58 εκατομμύρια δολλάρια...

Δεν πρόλαβε καλά καλά να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από τη στιγμή που
οι Rockets κατέθεσαν πρόταση ύψους 55εκ. δολαρίων για τετραετές συμβόλαιο στον restricted free agent Marc Gasol και πήραν άμεσα την απάντηση τους. Oι Grizzlies όπως ήταν λογικό δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση τον βασικό σέντερ και έναν από τους πλέον βελτιωμένους και καλύτερους παίκτες της ομάδας τους να τους φύγει μέσα από τα χέρια, προχωρώντας στην ισοφάριση της προσφοράς.

Έτσι, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον 26χρονο Ισπανό, δίνοντας του παράλληλα το μέγιστο των οικονομικών απολαβών  που θα μπορούσε να πάρει, το οποίο ανέρχεται σε 58εκ. δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

nbair24.blogspot.com

Προσέξτε δεν είναι ο καλός Γκασόλ, δηλαδή ο Πάο Γκασόλ, αλλά το καδρόνι ο αδερφός του. 58 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ θα πάρει αυτό το πράγμα. Δηλαδή γύρω στα 15 το χρόνο... 

Πώς τα πετάνε έτσι τα λεφτά μερικοί άνθρωποι, δε μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή ο Ντάνκαν πόσα έπρεπε να παίρνει;;;
Παραιτούμαι...


2 σχόλια:

  1. Δεν έχεις δίκιο. Τα τελευταία χρόνια ο Marc είναι συνέχεια μέσα στους παίχτες που συνεχώς βελτιώνονται. Απλά δες τα νούμερα τους πέρσι στα playoff.

    Marc Gasol 15 ppg 11.2 rpg 2.2 bpg

    Pau Gasol 13.1 ppg 7.8 rpg 1.7 bpg

    Ο Duncun φέτος παίρνει 18 μύρια και κάποτε έπρενε και 23 αλλά κάποτε ήταν ο καλύτερος παίχτης της λίγκας. Λογικό είναι τώρα που πέρασαν τα χρόνια και δεν είναι ο παίχτης που ήταν, όχι ότι έχει ξεχάσει το μπάσκετ, να πέφτει και το κασέ του. Και πολύ λογική κίνηση να προσφέρουν τόσα λεφτά οι Γκριζλις σε ένα από τους επόμενους μεγάλους σέντερ του ΝΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρεις ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα από NBA, έπαψα ν ασχολούμαι εδώ και χρόνια, πιο πολύ χιουμοριστικό ήταν το αρθράκι...

    Αλλά επειδή τον Μαρκ τον γνώριζα καλά απ' την ACB αλλά κι απ την Εθνική, όχι ποτέ δε μου γέμιζε το μάτι, τον θεωρούσα μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον Πάο.

    Τώρα αν βελτιώθηκε τόσο (δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω) και έφτασε σε σημείο να παίρνει τόσα λεφτά εντάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή