Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έγινε Ιταλός ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΡΟΥΜΠΙΝ αποτέλεσμα 1-1 κ όποιος δεν το έπαιξε στο Χ να κλαίει.
Προσωπικά ημούν παρών και μπορώ να πώ κανα 2 πραγματάκια παραπάνω. Λοιπόν η ιστορία έχει κάπως έτσι: όλοι βολεύονταν με το Χ ο ΠΑΟΚ, η Ρουμπιν και ο τζογαδόρος . Μπαίνουν μέσα οι 2 ομάδες να παίξουν στα ίσια στο 12' κοκκινη κάρτα πέναλτι και 1-0. Κρύος ιδρώτας λούζει τους Ρώσσους.Στο πρώτο μερος οι παίκτες είχαν και λ'ιγο πάθος είχε κανα τάκλιν κανα τζατζάρισμα λίγες διαμαρτυρίες στον διαιτητή. Σκόρ ημιχρόνου 1-0 στην τούμπα, 0-3 στην Ιρλανδία. Με αυτά τα ποτελέσματα η Ρουμπίν ειναι ενα βήμα πρίν τον αποκλεισμό.Στο ημίχρονο <<ΚΑΤΙ>> γίνεται και στο δεύτερο μέρος οι παίκτες γίνανε φιλαράκια ούτε τάκλιν ούτε μουρμούρες ούτε ρυθμό μόνο ένα γκόλ στο 50 κάτι και 1-1.Το υπόλοιπο μάτς κύλισε σαν να μην παίζαν ΟΥΕΦΑ αλλά αγώνα φιλανθρωπίας, οι παίκτες τα λέγαν κατα την διάρκεια του μάτς κανείς δεν κινούνταν για γκόλ 2-3 φάσεις ο ΠΑΟΚ που έχασε και δεν στεναχωριόταν κανείς.Παίρναν την μπάλα οι Ρώσσοι την πετούσαν μπροστά την έπαιρνε ο ΠΑΟΚ και άλλαζε πασούλες στο κέντρο.Τελικό σκόρ 1-1 και οι δύο ευχαριστημένοι.

Προσωπικά μου άρεσε γιατί είδα έναν ΠΑΟΚ να ξέρει τι θέλει στον αγώνα και ειδικά στο 2ο ημίχρονο το Χ δηλαδή.Πιστευώ να βγάλαν και έκει στον ΠΑΟΚ κανα φράγκο εεεε;Άμα όχι είστε άξιοι της μοίρας σας.

Υ.Γ. Αμα δεν το παίξατε Χ , μέχρι και σκόρ 1-1 το δίναμε, χάσατε ένα καλό χαρτζηλίκι


1 σχόλιο:

  1. kalo prognwstiko edwses... ontos htan agwnas filanthrwpias... allwste to UEFA exei idi poles agglikes omades kai oles dunates den xreiazotan na perasei h totenam

    ΑπάντησηΔιαγραφή