Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ο "εθνικός ευεργέτης" Σώρρας έστειλε... διαστημόπλοιο (χωρίς καύσιμα!) για 17 μήνες στο διάστημα

Κι όμως, υπήρχαν άνθρωποι, δυστυχώς, που ήταν έτοιμοι να πιστέψουν στις εξωφρενικές θεωρίες ορισμένων ημίτρελων που σκόρπαγαν 600 δις και ομόλογα της Ανατολής που θα έσωζαν σε μια νύχτα την πολύπαθη χώρα μας.
 
Η νέα αποκάλυψη για τον "εθνικό ευεργέτη" κ. Σώρρα ξεπερνάει όμως τα όρια του εξωφρενικού. Διαβάστε και προσπαθήστε να κρατήσετε τα... μαλλιά στο κεφάλι σας.


Ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης κορυφαίο στέλχος της END υποστηρίζει ότι ο άγνωστος μέχρι σήμερα ελληνοαμερικάνος μεγιστάνας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες. Και αυτήν την τεχνολογία φέρεται ότι πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια, ενώ είχε και... διαστημόπλοιο! 
 
Σε συνέντευξη-παραλήρημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Λαμπράκης της οργάνωσης End National Debt υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Μυστική τεχνολογία καυσίμων που όπως υποστηρίζει γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες από την εποχή του Απόλλωνος! Το αντάλλαγμα για τα πνευματικά δικαιώματα της «πολύ υψηλής τεχνολογίας» των αρχαίων Ελλήνων; Τα 3 τρισ. της περιουσίας του κ. Σώρρα.

Ως απόδειξη αυτού του ισχυρισμού του, ο κ. Λαμπράκης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.

«12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή»

theinsider.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου