Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κυριακάτικο Κουμάρι

 Καθόλου πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα για το Πάμε στοίχημα,καθώς όλα τα φαβορί δίνονται σε μικρές αποδώσεις..



Δύσκολα θα βρεις μεγάλες αποδώσεις για αύτο σήμερα θα κάνουμε 1 τριάδα για πακέτα :



Στο βέλγιο λοιπόν η Κλαμπ μπριτζ έχει σκοράρει 17 goal σε μόλις 6 αγώνες έχωντας παθητικό 8.Σήμερα αντιμετωπίζει την Ζούλτε Βάρεγκεμ η οποία μετρά 4-1-1 μακριά από το σπίτι της με 9-4 goal,αν βοηθήσει λίγο σήμερα το over δεν χαλάει ποτέ..Η παράδωση είναι υπέρ των γηπεδούχων καθώς μετράν 8-0-0 απέναντι στους φιλοξενούμενους..Διπλό για τους τολμηρούς καθαρά απο άποψη απόδωσης. καθώς τα 5 φράγκα του διπλού έχουν μεγάλη αξία..
 Πολλές οι απουσίες για την Μπρίτζ κυρίως στον μεσοαμυντικό τομέα,η οποία αντιμετωπίζει την πέμπτη την newcastle και δεν είμαι σίγουρος αν θα ρισκάρει σήμερα.. Με νίκη η ζούλτε πιάνει την Άντερλεχτ στην κορύφη με 28 βαθμούς..


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Λέουβεν.Εδώ χωρίς πολλά λόγια βλέπω over..Δεν μπορώ να φανταστώ το παιχνίδι unter βλέποντας την σταντάρ να πετυχαίνει 2+ goal στα εντός και την Λέουβεν να σκοράρει συνεχώς στα εκτώς έχοντας τους Ιμπου-Τσούκα-Πούνγα να καθαρίζουν για αύτην..


Θα κλείσουμε την πρώτη τριαδούλα με τον άσσο της Λεβερκούζεν που υποδέχεται την Φορτούνα..Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λεβερκούζεν  απο την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπάγερν με 1-2..Αήττητη εντός μετρώντας 2-2-0 και έχοντας 7-3 απολογισμό goal..Δεν βλέπω πως η φορτούνα μπορεί να πάρει κάτι θετικό..





Υ.Γ: Βλέπω Παο και Πάοκ να κερδίζουν εύκολα η δύσκολα Αεκ και πανιώνιο αντίστοιχα..Στο 1.50 παίζεται ο άσσος του παο και στο 2.15 το διπλό του Παοκ..

Υ.Γ:Η Ρόμα λογικά δεν θα πετάξει άλλους βαθμούς σήμερα..Άσσος της τάξης του 1.45 και κάτι αντίστοιχο με το over..Πιθανό και το goal-goal..


   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου