Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Παίξτε και τα σπίτια σας στη Νάπολι σήμερα

Νάπολι-Τσεζένα για το κύπελο σήμερα.Εντάξει ξέρω ότι το ποσοστό του Άσσου είναι πολύ μικρό. Η ανώτατη τιμή του είναι μόλις στο 1.35. Όμως θεωρώ ότι πρόκειται για τον καλύτερο μικρότερο Άσσο απ' την αρχή της χρονιάς.

Η Νάπολι θα κατέβει με τους βασικούς. Ξεκουράζονται μόνο ο βασικός τερματοφύλακας Ντε Σάνκτις, ο βασικός σέντερ μπακ Καμπανιάρο, ο βασικός δεξής μπακ Μάτζο (τη θέση του ο επίσης πολύ καλός Ντοσένα, στη Λίβερπουλ έπαιζε, κάποτε τον παίρναν και στην εθνική) και ο Λαβέτσι ο οποίος ούτως ή...
άλλως είναι τραυματίας. Ντεμπουτάρει κι η μεταγγραφή-παιχταράς απ' ότι λένε οι Ιταλοί- Βάργκας. Κατά τα άλλα παίζουν οι βασικοί. Η κλήρωση μετά είναι καλή για τους Ναπολιτάνους, μπορούν άνετα να φτάσουν στον τελικό κι έτσι δίνουν σημασία στο κύπελο.


Για την Τσεζένα το ματς με τη Νοβάρα την Κυριακή, είναι ο νυν υπερπάντων αγώνας για τη σωτηρία τους. Πρόκειται για το ματς της χρονιάς γι' αυτούς. Σαφώς και δεν έχουν την πολυτέλεια ν' ασχολούνται με το κύπελο. Έτσι ο προπονητής της Τσεζένα άφησε εκτός αποστολής 8 βασικούς ποδοσφαιριστές του, καθώς θέλει να τους έχει ετοιμοπόλεμους την Κυριακή. Απ΄την 11κάδα που μας δίνουν οι Ιταλοί βλέπουμε ότι θα ξεκινήσουν 4 πιτσιρίκια, o capitano Κολούτσι που 'χει να παίξει μπάλα κανάν αιώνα και κάτι άλλοι παγκίτες που πρώτη φορά τους ακούω (πλην Μπογκντάνι). Στον πάγκο θα είναι μόνο πιτσιρικάδες.


Συνεπώς η Τσεζένα πάει για ν' αποκλειστεί, η Νάπολι τον θέλει τον θεσμό, το 1.35 έχει τεράστια μα τεράστια βάση.  Όπως φυσικά και τα χάντικαπ, τα anytime scorer κτλ κτλ. Εγώ απλώς ανέφερα τα δεδομένα, ο καθένας κάνει ότι νομίζει...


1 σχόλιο:

  1. το κάναν το ματσάκι 2/1 και τα κονομήσαν.. και άσε εμάς να τρέχουμε με τα hadicap

    ΑπάντησηΔιαγραφή