Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Απίστευτα πράγματα στη Γένοβα!

Kαθώς η ομάδα τους έχανε με 0-4 από τη Σιένα, οι οπαδοί της Τζένοα διέκοψαν το παιχνίδι προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια στο 53ο λεπτό κι απαγόρευσαν στους ποδοσφαιριστές τους να κατευθυνθούν προς τ' αποδυτήρια, απαιτώντας να βγάλουν τις...
φανέλες τους επειδή όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι"Δεν είναι άξιοι να φορούν τα χρώματα της Μεγάλης Τζένοα!"


Όλοι οι ποδοσφαιριστές των Γενοβέζων δέχθηκαν το αίτημα των οπαδών, έβγαλαν τις φανέλες τους και τις παρέδωσαν στον αρχηγό της ομάδος Μάρκο Ρόσι. Εκτός από δύο. Τον Τζουσέπε Σκούλι και τον τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Φρέι. Όλα αυτά διαδραματίζονταν την ώρα που ο βασικός αμυντικός Μέστο ξεσπύσε σε δάκρυα για την όλη κατάσταση.


Ο Ρόσσι κατευθύνθηκε προς τους ultras με τις φανέλες στο χέρι σε μια προσπάθεια να διαπραγματευτεί μαζί τους, ενώ ο Φρέυ δήλωνε με πολλά νεύρα στα Μέσα "Αυτή είναι η δικιά μου στολή, δεν την βγάζω για κανέναν, θα κάνουμε τα πάντα για την Τζένοα". Ο Σκούλι παρακαλούσε τους οπαδούς να σταματήσουν τα επεισόδια για να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών η ομάδα, ενώ ο πρόεδρος της Τζένοα Ενρίκο Πρεστιόζι παρακαλούσε τους διαιτητές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο!


Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά έπειτα από 40λεπτη διακοπή, με τη Σιένα να φεύγει νικήτρια με 1-4 από την έδρα της Τζένοα.


Πλέον οι Γενοβέζοι βρίσκονται μόλις 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.





1 σχόλιο:

  1. 2 πράγματα :
    1ον)τρομεροί
    2ον)γιατί Σκούλι και Φρέι δεν έδωσαν τις φανέλες? δεν κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή