Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Που βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Πρώτη... γεμάτη μεταγραφική περίοδος για -ή με- τον Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό το διάστημα και αν δεν θα έχει ενδιαφέρον.

Αν το προσέξατε, ο ΠΑΟΚ ψάχνεται μεταγραφικά από τον Οκτώβριο και το όλο θέμα θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο. Οι τέσσερις μήνες είναι πολλοί. Πάρα πολλοί...   Σήμερα η «SportDay» κάνει έναν πρώτο απολογισμό με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν για επτά συγκεκριμένες περιπτώσεις που «παίζουν» μεταγραφικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ψάχνοντας το θέμα πάντως το συμπέρασμα είναι ότι: ο ΠΑΟΚ του Δώνη (φωτό) θα κάνει σίγουρα (100%) δύο μεταγραφές. Κατά πάσα πιθανότητα πάει για τρεις. Θετική έκπληξη θα είναι να κάνει τέσσερις κινήσεις...  


 
 ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ
Ο κόσμος πιέζει για την επιστροφή του. Θα είναι μία σίγουρη μεταγραφή που θα λύσει το ποιοτικό θέμα που υπάρχει μεσοεπιθετικά. Ο Πορτογάλος παίζει τώρα το τελευταίο του χαρτί για να πείσει την τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ. Αυτός είναι ο στόχος του. Αν δεν τα καταφέρει και βρεθεί στους υπό παραχώρηση, ο ΠΑΟΚ θα κάνει προσπάθεια, έστω για δανεισμό.   
 
 ΛΟΥΚΑΣ
Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Καρπάτι αποτελεί πολύ μεγάλο στόχο. Αριστεροπόδαρος, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να τον πάρει, αλλά με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ να εμπλέκεται είναι και αυτό πιθανό. Δύσκολη υπόθεση, αλλά πιθανή και η μεταγραφή.
 
 ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κεντρικό αμυντικό και ο 28χρονος Θεσσαλονικιός έχει υπέρ του αρκετές θετικές απόψεις μέσα στην ΠΑΕ και στην ομάδα. Είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση, έστω και αν ταυτόχρονα θα χρειαστεί να πάρει και άλλον πολύ ποιοτικό παίκτη. Η υπόθεση είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ.
 
 ΟΛΑΪΤΑΝ
Από το σκάουτινγκ της ομάδας έχουν συγκεντρωθεί αρκετές θετικές κριτικές για την πορεία του στη Βέροια. Εχει τα προσόντα να παίξει στις πλευρές, εκεί που πονάει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι σίγουρο αν μπορεί άμεσα να σηκώσει το βάρος της Τούμπας. Εξακολουθεί να είναι στα υπ' όψιν ένας 19χρονος που θα κριθεί εκ νέου.
 
 ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ
Παρακολουθείται αρκετά εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα. Υπάρχει καλή άποψη για τις ικανότητές του αλλά και τα χαρακτηριστικά του, αφού βοηθάει πολύπλευρα. Το κακό με αυτή την υπόθεση είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται για αμυντικό χαφ. Πρόβλημα αποτελεί και το ότι έχει ομάδα που θα προβάλει απαιτήσεις. Θα δούμε...
 
 ΜΠΕΝ ΧΑΪΜ
Ο έμπειρος Ισραηλινός αποτέλεσε τον μεγαλύτερο μεταγραφικό στόχο για την άμυνα. Εχει την ποιότητα και την προσωπικότητα για να βοηθήσει, ενώ οι απαιτήσεις του έπεσαν κοντά στις 500.000. Αυτό που αμφισβητείται είναι η ετοιμότητά του και το κίνητρο για να επανέλθει έπειτα από ένα χρόνο. Εμεινε πίσω η υπόθεση και δύσκολα θα επανέλθει.
 
 ΜΠΕΚΟΕ
Πρόκειται για το τελευταίο μεταγραφικό θέμα που προέκυψε από το εξωτερικό. Γκανέζος, 24χρονος ποδοσφαιριστής που παίζει στα άκρα, εκεί όπου ψάχνει και ο «Δικέφαλος του Βορρά». Μπορεί και να προτάθηκε, μπορεί και να έχει κάποια στοιχεία, στον ΠΑΟΚ όμως ασχολούνται με πιο ποιοτικές περιπτώσεις. Ειδικά σε αυτή τη θέση όπου η ενίσχυση είναι απαραίτητη.


Πηγή: Sportday


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου