Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Προγνωστικά Superleague :13η Αγωνιστική

Πολλά ντέρμπυ αυτή την αγωνιστική στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει καλά ποσοστά για να ποντάρουμε.Πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. 




Άρης v Ατρόμητος: Καλύτερη  η ομάδα του Περιστερίου.Πιστεύω εύκολα  ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι απέναντι σε έναν Άρη που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στην Κομοτηνή την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 από τον Πανθρακικό . ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 (2.30)

Ξάνθη v Αστέρας Τρίπολης: Πιστεύω πως η Ξάνθη θα είναι η μια από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν φέτος.Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα και θα πάρει τους 3 βαθμούς. ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 (2.50)

Ολυμπιακός v Πλατανιάς: Παρ' όλο που είχε αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα ο Ολυμπιακός νομίζω πως δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον Πλατανιά. ΠΡΟΤΑΣΗ: χάντικαπ -2 στον Ολυμπιακο και 1 (2.40)

ΟΦΗ v Πανθρακικός: Σφιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο πρωτίστως για να μην ηττηθούν.Όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει θα πάρει το τρίποντο. ΠΡΟΤΑΣΗ : under 1,5 (2.55)

Λεβαδειακός v Κέρκυρα: Θα κερδίσει ο Λεβαδειακός για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση σωτηρία μια ώρα αρχύτερα. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (1.70)

Βέροια v ΠΑΟΚ: Δεν είναι τόσο εύκολο όσο μοιάζει το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ παρ' όλο που θα έχει την συμπαράσταση των 4.500 οπαδών του και το γήπεδο θα θυμίζει Τούμπα. Νομίζω πως θα γίνει ένα αρκετά ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver 2,5 (2.55)

Πανιώνιος v Παναθηναϊκός: Ντέρμπυ στην Αθήνα που κρίνει πολλά. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν μία θέση στα φετινά play-off. ΠΡΟΤΑΣΗ: X(3.10) G/G(2.00) score 1-1(6.00)

ΑΕΚ v ΠΑΣ Γιάννενα: Δεν έχει ομάδα φέτος η ΑΕΚ το έχουμε πει πολλές φορές,ας μην κουράζουμε. ΠΡΟΤΑΣΗ :Χ2 διπλή ευκαιρία (1.70)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου