Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

FOLD...

Magnify ImageΠολλές φορές οι γυναίκες παραπονιούνται για τους άντρες τους ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλές δουλειές ταυτόχρονα, όπως κάνουν εκείνες.


Η περίπτωση του Πολωνού Tomasz Paczkowski φαίνεται πως δίνει δίκιο στις γυναίκες, διότι παρά την προσπάθειά του να βοηθήσει τη γυναίκα του με δουλειές του σπιτιού, όταν χτύπησε το τηλέφωνο, έπαθε «βραχυκύκλωμα».

Ο Tomasz σιδέρωνε τα μπλουζάκια του, βλέποντας τηλεόραση και πίνοντας μπύρα, αλλά όταν χτύπησε το τηλέφωνό του, ήταν τόσο αφηρημένος με αποτέλεσμα να σηκώσει το σίδερο και να το κολλήσει στο αυτί του.

«Ο πόνος ήταν αφόρητος. Ήταν επίσης ντροπιαστικό να πω σε όλους πώς συνέβη το ατύχημα, οι περισσότεροι έδειξαν κατανόηση αλλά αρκετοί φίλοι μου βρίσκουν το περιστατικό πολύ αστείο» δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη Dailymail.

Σε ό,τι αφορά το πρόσωπό του οι γιατροί του είπαν ότι τα σημάδια από τα εγκαύματα θα φύγουν.

Μετά από αυτό το εφιαλτικό περιστατικό, ο ίδιος ορκίστηκε να μην ξανακάνει δουλειές του σπιτιού, αλλά παράλληλα αποκάλυψε ότι πραγματικά σέβεται τη γυναίκα του για αυτό που κάνει, κάτι που όφειλε να κάνει και πριν από τη γκάφα του.

Y.Γ.:Σιδέρωνε πίνωντας μπύρα ΟΚ το ακούσαμε και αυτό





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου