Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Στο καλό!


Οσοι μπορούσαν να διαβάσουν γεγονότα, το έβλεπαν. Η προχτεσινή (πλέον) επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη ήταν η τελευταία απόδειξη. Πλέον, είναι γεγονός. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετράει ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ο Πορτογάλος είναι τελειωμένος κι ήδη οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τον διάδοχο του. Πότε θʼ ανακοινωθεί το διαζύγιο; Ενδεχόμενως και σήμερα, αφού με τα όσα πλέον διαρρέουν από τον Πειραιά φαντάζει πολύ δύσκολο να σταθεί ο Πορτογάλος στον πάγκο ακόμη και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ποιός θα είναι ο διάδοχος; Οι προτιμήσεις σαφώς και μιλάνε για Ισπανία, οι δυσκολίες όμως είναι πάρα πολλές τη δεδομένη στιγμή για να προκύψει από εκεί ο νέος προπονητής. Το πιθανότερο συνεπώς υπαγορεύει ολοκλήρωση της σεζόν είτε με τον Αντώνη Νικοπολίδη είτε με τον Μπερντ Στορκ στον πάγκο.

Αλλά γιʼ αυτό, έχουμε καιρό (ίσως λίγες ώρες ακόμη). Το σίγουρο κι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως η εποχή Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό απέχει ελάχιστα από το να ολοκληρωθεί…

πηγή:transfernews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου