Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Προγνωστικά Superleague :18η Αγωνιστική

Δύσκολη και πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική έχουμε αυτό το σαββατοκύριακο στο Ελληνικό πρωτάθλημα με το ντέρμπυ ουραγών Άρης-ΑΕΚ να κλέβει το ενδιαφέρον..Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της αγωνιστικής:






ΟΦΗ v Πανιώνιος: Ανεβασμένος ο ΟΦΗ που αν δεν θέλει να κινδυνέψει τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσει και έτσι πιστεύω πως θα γίνει απέναντι στον εδώ και πολύ καιρό ντεφορμέ Πανιώνιο που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα του πρώτου γύρου.  ΠΡΟΤΑΣΗ : 1(2.10)

Παναθηναϊκός v Πανθρακικός: Πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τον αξιόμαχο Πανθρακικό που μας έχει δείξει πως ξέρει να αμύνεται σωστά.Γνώμη μου πως ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το παιχνίδι με σφιχτό 1-0 . ΠΡΟΤΑΣΗ : 1(1.65) Under 1,5 (2.80) σκορ 1-0 (4.75)

Αστέρας Τρίπολης v ΠΑΟΚ: Ντέρμπυ στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα του Τσιώλη που εντυπωσιάζει και τον ΠΑΟΚ που είναι μια του ύψους μια του βάθους . Ανοιχτό παιχνίδι και γκολ και από τις 2 ομάδες βλέπω. ΠΡΟΤΑΣΗ : G/G (2.20)

Ατρόμητος v Πλατανιάς: Γνώμη μου πως παρόλο που ο Ατρόμητος έχει το 3ο καλύτερο ρόστερ του πρωταθλήματος με τον Αναστόπουλο στον πάγκο θα κάνει μεγάλη κοιλιά.Δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση σε αντίθεση με τον Άγγελο Αναστασιάδη που είναι αλεπού και θα του πάρει την ταυτότητα. Εδώ βλέπω κηδεία λοιπόν εγώ. ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (6.50)

Ξάνθη v Κέρκυρα: Ταμπουρομένη πίσω θα είναι η Κέρκυρα και θα περιμένει την Ξάνθη.Δεν θα πέσει η Κέρκυρα να το θυμάστε.Μπορεί να χάσει μέσα στην Ξάνθη αλλά θα σωθεί στο τελός. ΠΡΟΤΑΣΗ : Under 1,5 (2.70)

Ολυμπιακός v ΠΑΣ Γιάννενα: Το μόνο που έχεις να ποντάρεις σε αυτό το παιχνίδι είναι το χάντικαπ στον ΠΑΣ. Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός εύκολα. ΠΡΟΤΑΣΗ : χαντικαπ 2 γκολ στον ΠΑΣ και 1 (2.70)

Αρης v ΑΕΚ: Σε όσα άρθρα έχω κάνει για την φετινή Σουπερλίγκα ένα πράγμα σας λέω:Δεν γίνεται αυτή η ΑΕΚ να σωθεί.Το ρόστερ της είναι αστείο. Ο Άρης θα την πατήσει την Κυριακή το βράδυ.Καλύτερη ομάδα ο Άρης που με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσει. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1(2.30)

Βέροια v Λεβαδειακός: Ο Λεβαδειακός είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής που βρίσκεται στης θέσεις που οδηγούν στα play-off αλλά η Βέροια για να σωθεί τέτοια παιχνίδια πρέπει να πάρει. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (2.50)


ΥΓ. Μακριά από τον νταβατζή ΟΠΑΠ. Ψαχτείτε ιντερνετικά!!


3 σχόλια:

  1. sumfwnw me ta perissotera paixth alla les oti to roster ths aek einai asteio kai tha pesei.dhladh ksanthi,kerkura,arhs,ofh exoun kalutero roster?ase pou kanenas dn exei thn dunamikh ths aek.eisai lathos piestew 100% kai stamata na uposthrizeis authn thn apopsh toso dunamika.(dn eimai aek).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρης και ΟΦΗ σίγουρα.Κατά την γνώμη μου πάντα.Εδώ θα είμαστε τον Μάιο και θα δούμε ποιός θα δικαιωθεί.Την άποψη αυτή την έχω από τον Αύγουστο και δεν έχω αμφιβάλει ούτε στιγμή. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. loipon x.p. pali kouva mas esteiles!!!! alla fteme emeis pou se akoume!!!! mono gia dota eisai kai alla tetoia, parata to manager kai to pro eisai ligos!!!! sto lew gia to kalo sou akoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή