Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

"Ντου" στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και "πέσιμο" στους παίκτες του ΠΑΟΚ! Ξεφωνητό για τα ξενύχτια, τα γκομενιλίκια και τα τατού!!

Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας έφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες και τους διοικητικούς, για τη -μια ακόμα- τραγική εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα κάτω τα χέρια.

Περί τους 50 φίλους της ομάδας που είχαν ακολουθήσει την αποστολή στην Τρίπολη, χωρίς να είμαστε σε θέση να σας πούμε αυτή τη στιγμή από πού προέρχονταν, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, κι έκαναν «ντου» στην αποστολή, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο.

Ακούστηκαν όλα τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο του Αστέρα και ζητήθηκε ο λόγος από τους παίκτες για την εμφάνιση, όπως επίσης, ζητήθηκε ο λόγος ακόμα και για τα ξενύχτια των περισσοτέρων από αυτούς,τα γκομενιλίκια των πιτσιρικάδων που ξενυχτάνε στα φέισμπουκ και τα τουίτερ, για τα… τατουάζ με τα οποία ασχολούνται και τις δηλώσεις που κάνουν οι παίκτες χωρίς να υπολογίζουν τίποτα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποδοκιμάστηκε άγρια ο οπαδός του Ολυμπιακού που παριστάνει τον πρόεδρο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κρύφτηκε για ν΄ αποφύγει τα χειρότερα...

Περισσότερα, τους "υποσχέθηκαν" στον αγώνα με την Καλλιθέα…


πηγή: baladoros.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου