Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Προγνωστικά euroleague

Καλησπέρα σε όλους μάγκες.Καλά τα πήγαμε χτες εκτός από την σιχαμερή την Μπάρθα η οποία χωρίς τον Ναβάρο είναι ένα τίποτα τελικά.

Πάμε να δούμε σήμερα...


755:ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΑΛΑΓΑ:Ένα μικρό ντεφορμέ διανύει η πρωταθλήτρια λιθουανίας η οποία πάντως ψάχνει για ένα ξέσπασμα.Από την άλλη η Μάλαγα έχει αρχίσει να ανεβαίνει.8.5 πόντοι το handicap είναι στο όριο αλλά έχει σημασία το under στους 147.5 γιατί ο λιθουανός παίζει άμυνα δεν κοροιδεύει.

756:ΑΛΜΠΑ-ΤΣΣΚΑ:Πάρε το αυγό και κούρεψε το.Θα φτύσει αίμα o Ρώσος εκεί μέσα.10.5 πόντοι handicap και πιστεύω δεν θα ξεφύγει το ματσάκι οπότε άσσος.Ένα βλέφαρο και στο under 147.5 όσοι θέλετε.

757:ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΙΕΝΑ:Δύσκολο ματς από μεριάς Τούρκων οι οποίοι δεν με πείθουν καθόλου θα έλεγα μάλιστα ότι η απάθειά τους είναι εκνευριστική.Η Σιένα ανεβαίνει.6.5 πόντοι handicap είναι πολλοί το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος οπότε διπλό.

758:Ο.Σ.Φ.Π-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ:Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός μέσα στην Κάχα και ήρθε μία απρόσμενη ήττα δεδομένου ότι είχε αρχίσει να ανεβαίνει.Είναι θα έλεγα deja vu όπως στον πρώτο γύρο που ξεκίνησε στραβά και μουρμούριζαν πάλι τα παπαγαλάκια αλλά τους το βούλωσε μετά και ο Μπαρτζώκας και οι παίχτες.12.5 πόντοι είναι πολλοί αλλά από την άλλη η Μπεσίκτας δεν με πέιθει καθόλου.Κάλο σημείο είναι το under πάντως 154.5 γιατί ο Ολυμπιακός και μέσα στην έδρα του παίζει άμυνα και ο Τούρκος δεν σκοράρει...

Αυτά κύριοι και τον νου σας μακρυά από τενεκέδες και κάδους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου