Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παρελθόν ο Matheus (Beckenbauer) Vivian από τον ΠΑΟΚ

Χώρισαν οι δρόμοι του Ματέους Βιβιάν και του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που δεν ικανοποίησε με την παρουσία του έλυσε την Τετάρτη (23/1) την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο". Αλλωστε, πλέον, για την θέση του στόπερ υπάρχουν οι λύσεις των Σίλντενφελντ αι Κατσουράνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Matheus Vivian και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την λύση του συμβολαίου, ολοκληρώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα.

Αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος Super League, 3 αγώνες Κυπέλλου και σε 1 αγώνα του UEFA Europa League".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος θα λάβει μόνο τα δεδουλευμένα.

πηγή: contra.gr



ΥΓ1. Όχι ρε τον Beckenbauer, που ήξερε και  να δημιουργεί εκτώς από το να καταστρέφει.

ΥΓ2. Μεγάλη επιλογή για τα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ έκανες Δώνη. Θυμάμαι που το καλοκαίρι επέμενες για την απόκτησή του και γελάω ακόμα.

ΥΓ3. Ήταν ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ.Κάτι Gavrancic που δεν στρίβαν και φεύγαν σέντερ φορ χωρίς να κρατάνε τη θέση τους και κάτι Knoll με 49 νούμερο παπούτσι ήταν πολύ καλύτερη από αυτόν.

ΥΓ4. Οι 2 κόκκινες που έφαγες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μου δείξανε το πόσο λίγος και μικρός αμυντικός είσαι.Γελούσε ο κόσμος.

ΥΓ5. Το επίπεδό σου είναι 3η κατηγορία Βραζιλίας.Ελλάδα Β' τοπικό δεν μπορείς να παίξεις.

ΥΓ6. Ρε ταγάρι έκανες κάποιον Μαρουκάκη να μοιάζει Ibrahimovic...Ο Μαρουκάκης ρε φίλε; ο Μαρουκάκης;


3 σχόλια: